×
10 cazuri în care nu trebuie să-i scrii

10 cazuri în care nu trebuie să-i scrii

Mesajele nechibzuite au consecințe, mai ales atunci când abia cunoști pe cineva. Doar nu vrei să creadă că nu poți trăi fără telefonul tău, nu? Iată 10 situații în care ar fi mai bine să pui gadgetul deoparte și să nu-i scrii:

1. Când ești beată.

Dacă sunteți împreună de mult timp, atunci el ar putea închide ochii la mesajul tău nechibzuit. Dar dacă tocmai ați început să vă întâlniți, atunci ar fi mai bine să lași telefonul acasă când mergi la o întâlnire cu prietenii.

2. La miez de noapte.

Doar dacă nu cauți doar un amant, e greșit să scrii unui bărbat în mijlocul nopții. În caz contrar, tu vei stabili tonul greșit al relației voastre, și el nu va mai putea vedea în tine mai mult decât o aventură.

3. În fiecare dimineață. Fiecare.

S-ar putea să crezi că e drăguț să-i scrii în fiecare zi „bună dimineața”, dar e prea obsesiv. El poate avea o dispoziție diferită și nu vrea să te obișnuiești cu corespondența zilnică timp de câteva ore. Ai viața ta, așa că trăiește-o.

4. Când nu mai aveți nimic de discutat.

Băieților nu le plac mesajele nesfârșite despre nimic. Deci, dacă nu ai nimic de spus decât „Bună ziua, ce mai faci?” atunci mai bine să te abții. Nu există nimic mai rău decât încercarea de a susține o conversație atunci când niciunul dintre voi nu are nimic de spus.

5. Imediat după întâlnire.

Chiar dacă ți-a plăcut foarte mult, nu te grăbi să-i scrii despre asta imediat după întâlnire. Poți scrie despre asta a doua zi. Dar păstrează-ți calmul. Nu fi prea emotivă. El trebuie să simtă gustul urmăririi.

6. Când știi că este cu prietenii.

Dacă nu știai, este altceva. Dar dacă tu știi și el știe că tu știi că el este împreună cu prietenii, atunci lasă-l în pace. Lasă-l să petreacă timp cu prietenii săi. Nu trebuie să pari obsesivă și să-l enervezi când este ocupat.

7. Când el știe că ești cu prietenii.

Este foarte important să vă mențineți viața și relațiile cu prietenii. Iar dacă tu nu poți face asta fără să-i scrii un mesaj, va crede că te plictisești, că nu ai altă viață decât el.

8. Când este la serviciu.

Doar dacă vrei să-i spui ceva foarte important, să-i scrii când este la serviciu nu e o idee bună. În plus, dacă îi scrii toată ziua, va crede că ești iresponsabilă în ceea ce privește munca ta sau că nu ai un loc de muncă.

9. Când ești supărată pe el.

A începe o ceartă prin corespondență nu este o idee bună. La urma urmei, contextul, tonul, emoțiile sunt importante. S-ar putea să se termine mult mai rău decât dacă ați discuta o problemă la o întâlnire. Să nu mai vorbim de faptul că poate decide că nu știi să comunici în realitate.

10. Când el nu răspunde.
Dacă ai scris un mesaj, cel mult două, iar el nu răspunde, atunci e timpul să puneți telefonul deoparte. Ori nu ți-a văzut mesajele, ori nu vrea să răspundă. În orice caz, nu ar trebui să arăți ca o nebună, continuând să-i scrii fără motiv. Nu fi așa.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.