×
10 lecții de viață pe care le va înțelege doar o femeie puternică

10 lecții de viață pe care le va înțelege doar o femeie puternică

Cineva are în spate amintiri despre nuntă, copii, carieră, viața stabilă. Iar altcineva – o relație proastă, ultima prietenie, experiența amară a singurătății și altele asemenea.

Am fost în cea de-a doua categorie, dar cred că totuși acestea m-au făcut mai puternică. Trecând dintr-un oraș în altul, îndrăgostindu-mă sau despărțindu-mă, fiind independentă, încercând să rezolv totul singură – toate astea m-au împietrit. Și acum sunt familiarizată cu experiența prin care trec femeile puternice.

Iată doar 10 exemple:

1. Să iubești și să lași. La început, pare nebun. Cum pot să renunț, ce voi m-ai face fără această persoană? Dar o femeie puternică știe că viața merge mai departe, chiar dacă acea persoană nu mai face parte din viața ei. O femeie puternică știe că acest lucru trebuie făcut și că, în cele din urmă, va fi mai ușor și mai bine pentru toată lumea. Ea va supraviețui și va deveni chiar mai puternică.

2. Să riști. O femeie puternică nu se teme să facă ceea ce crede că este cel mai bun la moment. Ea va putea să se mute într-un alt oraș și să înceapă o viață nouă – de dragul ei. Nu se teme de ceea ce o așteaptă, poate, poate doar puțin, dar este gata să-și asume riscuri. O femeie puternică este sigură de ea însăși atât de mult încât știe că riscul este în favoarea ei și că totul va funcționa în cele din urmă.

3. Să te ridici după cădere. O femeie puternică nu se teme de eșecuri, pentru că a trecut deja prin ele. Ea încercase deja ceva care necesita timp, efort, dar asta nu a mers. Dar ea se ridică și continuă, o ia de la început.

4. Pleacă de la părinți. O femeie puternică știe cum este să părăsească devreme cuibul părinților ei. Știe cum să aibă grijă de ea însăși, dar înțelege și valoarea părinților și a familiei – chiar și mai mult de la distanță.

5. Ieși din zona de confort. O femeie puternică înțelege importanța ieșirii din zona de confort – merge într-un oraș nou, o țară nouă, merge la un loc de muncă nou, încercă o nouă relație. Fără încercare – nu vei găsi.

6. Găsește confortul în pace. O femeie puternică este familiarizată cu oamenii – care vin și pleacă. Ea este fericită înconjurată de oameni, dar se simte bine când este singură. Da, poate fi uneori trist, dar știe că singurătatea este temporară.

7. Experiența vieții. O femeie puternică a trecut prin multe. Ea știe ce este durere. De atunci a început să aprecieze viața și mai mult.

8. Privește direct fricile. O femeie puternică, ca toată lumea, are propriile frici. Dar ea înțelege că pot fi iraționale, că trebuie combătute. Iar ea se luptă, ea iese din zona de confort, riscă, merge să-și întâlnească fricile.

9. Ai grijă de corpul tău. O femeie puternică știe că sportul și o alimentație sănătoasă nu sunt doar de dragul frumuseții exterioare, ci și din motive de sănătate.

10. Visează măreț. O femeie puternică – maximalistă în ceea ce privește scopurile și visele sale. Vrea să obțină multe și depune toate eforturile. Nu spune „nu” sau „asta e imposibil”. O femeie puternică crede în ea însăși și merge spre obiectivul ei. Nu are limite.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.