×
10 lucruri pe care trebuie să le țină minte toate femeile singure

10 lucruri pe care trebuie să le țină minte toate femeile singure

1. Relația ta cu tine – e cea mai frumoasă dintre toate pe care le vei avea în viața ta.

Cu cine altcineva vei adormi în fiecare seară pentru tot restul vieții tale? Ești singura persoană cu care vei petrece fiecare moment. Nu vrei să creezi cea mai bună relație cu persoana cu care vei fi împreună tot timpul? Și în momente dificile ar trebui să cauți iubire și sprijin de la tine însuți.

2. Relațiile cu oamenii din jur depind de relația pe care o ai cu tine însuți.

Cei mai mulți oameni pe care îi vei întâlni în viață vor învăța să te trateze în modul în care te tratezi singură. Ei vor reflecta atitudinea ta față de tine. Dacă nu crezi că meriți respect, ei o vor lua ca permisiunea să te trateze fără respect.  Acest lucru este deosebit de important atunci când este vorba de atragerea unui partener romantic.

3. Călătorește cât mai mult.

În viața ta nu vor exista atât de multe momente când vei avea timp și libertatea financiară să călătorești. Utilizează fiecare șansă. Trebuie să plătești numai pentru tine. Îți planifici programul. Tu faci doar ceea ce vrei. Deci hai să rezervăm un bilet.

4. Crează, fortifică și prețuiește prietenia între femei.

Când vei fi într-o relație, nu vei avea prea mult timp pentru prietenele tale așa cum ai acum. Dacă îți faci timp pentru a crea relații valoroase cu femei interesante, această prietenie va rămâne cu tine toată viața.

5. În loc să-ți cauți sufletul pereche, gândește-te la ceea ce este cu adevărat important pentru tine într-o relație.

Timpul dintre ultima și următoarea relație îți oferă o oportunitate incredibilă de a analiza relațiile anterioare: ce ai învățat, ce ai face diferit. Dacă simți că te-ai comportat irațional, gândește-te de ce. Pe de altă parte, ce comportament rău ai acceptat în relație, dar ce nu vei tolera în următorii ani? Aceasta nu este o căutare a vinovaților, ci o încercare de a învăța din greșelile din trecut.

6. Dacă simți singurătatea, trăiește-o.

Toată lumea se confruntă cu un moment de genul: „Ce se va întâmpla dacă nu găsesc pe nimeni niciodată? Și dacă aș rămâne singură pentru tot restul vieții mele?” Noi, oamenii, suntem creați să fim cu cineva. Prin urmare, singurătatea este o frică foarte comună. Dar pentru mulți este și teama de singurătate cu ei însuși. Gândește-te de ce ți-e teamă să fii cu tine? Odată ce nu îți va mai fi teamă de a fi singur, veți simți adevărata libertate.

7. Acești ani îți formează personalitatea.

Ceea ce investești acum în tine, va rămâne cu tine pentru toată viața. Apoi, atunci când vei fi deja o femeie căsătorită cu copii, cu o mulțime de responsabilități familiale și treburi de uz casnic, atunci acea persoană singură și independentă din tine îți va da de știre pentru a nu te pierde în rutină.

8. Dacă te grăbești să găsești pe cineva, vei ajunge să fii cu cine nu trebuie.

Dacă simți presiunea că este timpul să te căsătorești, dacă simți că trebuie să demonstrezi lumii că nu ești singură și uitată, începi să justifici un comportament care nu l-ai fi avut niciodată înainte și îți pierzi valorile. Dacă nu te descurci cu teama de singurătate, ea îți va controla viața și te va face să iei decizii pe care nu le-ai fi acceptat niciodată.

9. Mergi la întâlniri doar dacă vrei tu asta.

Nimeni nu are dreptul să te condamne, poți să faci ce vrei. Și nu vei avea niciodată mai multe uși deschise decât acum. Studiază oamenii, înțelege de ce calități ai nevoie la bărbatul tău și ce meriți.

10. Fă totul singură și cât mai des.

Acest lucru inspiră. Mergi la o cafenea, mergi la cinema, călătorește singură. În momentele în care poți experimenta și simți total mediul înconjurător, fără a fi distrasă de nimeni, vei învăța multe despre tine.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.