×
10 metode să spui TE IUBESC fără să rostești un cuvânt

10 metode să spui TE IUBESC fără să rostești un cuvânt

1. Pregătește-i bucatele preferate

Se spune că „drumul spre inima bărbatului trece prin stomac”. Chiar dacă nu ești un bucătar excelent, simpla pregătire a bucatelor preferate ale partenerului înseamnă grijă.

2. Ai grijă ca hainele lui să fie curate

Dacă partenerul tău este cu adevărat important pentru tine, vei dori ca hainele lui să arate proaspete. Spălarea, uscarea, călcarea și împachetarea lucrurilor în dulap este o manifestare excelentă a îngrijirii.

3. Lasă lumina aprinsă, dacă partenerul tău trebuie să muncească până târziu

El nu are nevoie să-și ia telefonul pentru a ști exact unde se află încuietoarea ușii, dacă vei demonstra acest simplu gest. În camera luminată, nu va umbla prin întuneric, care ai putea să-l deprime la întoarcerea acasă.

Lăsă-i o notă de dragoste. El o va citi cu bucurie (ai ocazia să o faceți).

4. Lasă un prosop curat

Acest lucru este foarte similar cu recomandările din al doilea paragraf. Cu toate acestea, de această dată nu folosim prosoapele ca haine. Nimic nu poate mai bine să transmită fraza „Te iubesc” decât prosoapele curate, atunci când acestea sunt necesare mai mult ca orice.

5. Stabilește întâlniri

Timpul petrecut împreună va da o nouă viață relației voastre.

6. Îmbracă hainele care-i plac

Răsfăță-ți iubitul într-un mod cât mai surprinzător înainte de o noapte tumultuoasă, pentru că, poate, a visat întotdeauna să facă dragoste cu o asistentă medicală?

Sau pur și simplu întreabă-l ce părere are de ținuta ta pentru orice eveniment.

7. Surprinde-l îmbrățișându-l

Îmbrățișează-l mai des pe iubitul tău. S-a dovedit deja că un număr mare de îmbrățișări se reflectă mai bine nu numai asupra stării de spirit, ci și asupra sănătății. Potrivit medicilor, o îmbrățișare de zece secunde pe zi poate reduce riscul bolilor de inimă, reduce stresul, ajută la combaterea oboselii, infecțiilor, stimulează sistemul imunitar și combate depresia. Și acum imaginează-ți efect puternic are sărutul!

8. Trimite-i mesaje drăguțe

Care va fi textul mesajului trimis doar tu trebuie să știi. Fii creativă sau nebună, după cum vrei. Este garantat ca va zâmbi toată ziua și să îți trimită ceva în schimb.

9. Fă ceea ce îl atrage la tine

Pentru el: susține echipa lui preferată. Pentru ea: du-te la balet într-un costum frumos și pantofi italieni din piele. Desigur, aceste sugestii pot fi modificate în conformitate cu preferințele tale. Dacă îți dedici timp pentru ceea ce îi place, el te va iubi și mai mult.

10. Fii spontană

Să fii spontan cu partenerul tău înseamnă că amândoi vă puteți bucura de viață. Riscă să schimbi ceva în viața ta, ia o decizie spontană – de exemplu, organizează o călătorie neplanificată. La sfârșitul acestei călătorii, puteți râde și puteți spune că nu puteţi crede că ați făcut-o.

Avem o singură viață, deci bucură-te lângă o persoană iubită.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.