×
10 moduri de a spune partenerului despre sentimentele tale (fără a rosti un cuvânt)

10 moduri de a spune partenerului despre sentimentele tale (fără a rosti un cuvânt)

Spune-i partenerului tău cele mai prețuite cuvinte (fără a rosti cuvinte) folosind sfaturile noastre.

1. Pregătește-i mâncarea lui preferata.

Se spune că”cea mai rapidă cale spre inima unei persoane este prin stomac”. Chiar dacă nu ești un bucătar excelent în bucătărie, pur și simplu prepararea hranei preferate vorbește despre îngrijire.

2. Asigură-te că hainele lui sunt curate

Dacă partenerul tău este foarte important pentru tine, ți-ar plăcea ca hainele lui să fie mereu curate și bine aranjate. Spălarea, uscarea, călcarea și așezarea lucrurilor înapoi în dulap este o manifestare excelentă a îngrijirii.

3. Lăsă lumina aprinsă dacă partenerul tău trebuie să lucreze până târziu

Nu trebuie să-și aprindă telefonul pentru a ști exact unde se află încuietoarea ușii, cu condiția că demonstrați acest gest simplu. Respectiv, pe teren luminat, nu va merge în întuneric complet, care poate acționa deprimant atunci când se întoarce acasă.

Încă ai putea să-i scrii un bilet de dragoste. El îl va citi cu plăcere (ai posibilitatea să faci asta).

4. Lasă-i un prosop proaspăt și curat

Acest lucru este foarte similar cu sfaturile menționate în al doilea paragraf. Cu toate acestea, de data aceasta, de obicei, nu folosim prosoape ca îmbrăcăminte. Nimic nu este în măsură să transmită fraza „Te iubesc”, cum ar fi prosoapele curate atunci când are nevoie de ele mai mult decât orice în lume.

5. Stabilește întâlniri romantice

Timpul petrecut împreună vă permite să actualizați relația.

6. Îmbracă hainele lui preferate.

Răsfață-l pe cel iubit într-un mod picant înainte de o noapte furtunoasă, pentru că poate că el a visat întotdeauna să facă dragoste cu o asistentă medicală?

Sau pur și simplu întrebă elementar opinia sa cu privire la imaginea ta pentru orice eveniment.

7. Oferă-i o mare de îmbrățișări neașteptate

Îmbrățișează-ți mai mult iubitul. Sa dovedit deja că un număr mare de îmbrățișări în cel mai bun mod reflectă nu numai bunăstarea noastră, ci și sănătatea umană. Potrivit medicilor, o îmbrățișare de zece secunde pe zi poate „reduce riscul bolilor de inimă, reduce stresul, va ajuta la combaterea oboselii, infecțiilor, va stimula sistemul imunitar, va ușura depresia”. Acum imaginează-ți ce putere are un sărut!

8. Trimite un mesaj cu conținut plăcut.
Care va fi textul, mesajul trimis, este cunoscut numai pentru tine. Fii creativ sau nebun cum îți place. Este garantat să zâmbească toată ziua, trimițându-ți ceva în schimb.

9. Fă ceea ce îl atrage la tine.

Pentru el: bucură-te pentru echipa lui favorită. Pentru ea: du-te cu ea la balet într-un costum frumos și pantofi din piele italiană. Desigur, aceste sugestii pot fi modificate în funcție de preferințele personale. Dacă ești ocupată cu ceea ce îi aduce plăcere, el te va iubi și mai mult. Este vorba despre a face toate eforturile pentru partenerul tău.

10. Fii spontană

A fi spontană cu partenerul tău înseamnă că amândoi vă puteți bucura de viață. Riscă să schimbi ceva în viața ta, ia o decizie spontană-de exemplu, organizează o călătorie neplanificată. La sfârșitul acestei călătorii, poți râde și spune că nu poți să crezi că ai făcut-o.

Avem doar o singură viață, așa că ne bucurăm de ea lângă persoana iubită.

 

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.