×
10 sfaturi pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de tine

10 sfaturi pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de tine

Psihologul Oksana Schmid despre cum să faci un bărbat să se îndrăgostească de tine, schimbându-ți ușor comportamentul și folosind aceste sfaturi simple.

Vestea bună este că nu trebuie să te schimbi drastic pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de tine. Dimpotrivă, trebuie să rămâi tu însuți, să-ți trăiești viața, să fii o personalitate. Singurul lucru de care aveți nevoie este să vă schimbați puțin comportamentul și să urmați aceste sfaturi simple:

  1. Încercați să arătați seducător

Bărbații iubesc cu ochii – am auzit-o de mii de ori și sună atât de banal! Dar banalitatea este un adevăr de o mie de ori dovedit! Amintește-ți această primă regulă ca și Tatăl nostru: pentru a fi curtată, trebuie să ai grijă de tine!

O siluetă în formă, păr strălucitor, haine stilate, o aromă seducătoare de parfum – ar trebui să arăți astfel încât toți bărbații din jurul tău să te dorească! Lasă-i să te admire, lasă-i să-și țină ochii pe tine – asta nu va face decât să-ți sporească atractivitatea! Va fi mândru că o asemenea frumusețe se află în apropiere și a reușit să vă atragă atenția de la alți potențiali domni! Bărbaților le place să se simtă câștigători!

  1. Fii plăcută în comunicare și zâmbește!

Un zâmbet este dezarmant – încă o banalitate care trebuie folosită în procesul de seducție.

Ar trebui să fie ușor și plăcut pentru un bărbat să fie în compania ta. El va iubi această stare lângă tine și se va strădui pentru ea. Dacă ești interesantă pentru un bărbat, el va încerca să-ți facă o impresie de durată – arată că a reușit! Fii liberă, râzi de glumele lui chiar dacă le-ai mai auzit. Fii un magnet pentru un bărbat.

Râsul, un zâmbet cochet, o privire mulțumită – toate acestea vor fi o dovadă directă că vă distrați de minune în compania lui. Ne îndrăgostim de acei oameni care ne fac să credem că suntem cei mai buni!

  1. Fii politicoasă și drăguță

Cinism, aroganță, grosolănie – nu ești așa! Dacă ești nepoliticoasă cu chelnerul, bărbatul va crede că acesta este doar vârful aisbergului și vor mai fi astfel de comportamente! Desigur, trebuie să-ți arăți demnitatea și că ai principii, dar nu sub formă de aroganță, altfel vei rămâne pentru totdeauna singură!

  1. Afla la ce visează și intereseaza-te de hobby-urile lui

Conversațiile dulci și cochete, ușoare sunt grozave, dar uneori devin plictisitoare. Vorbește uneori pe subiecte serioase și interesante pentru el, despre planuri, ambiții, vise.

Ei spun că dimensiunea unei persoane este determinată de calitatea și globalitatea visului său. Crede în visul său – inspiră să-l realizeze! Chiar dacă astăzi pare imposibil, un bărbat va simți că tu crezi în visele lui și, prin urmare, în el!

Încearcă să-i faci intelectul să se îndrăgostească de tine. Dacă este atras de ceva, ceva îl pasionează – lasa-l sa vorbeasca! O parte din această stare va fi pentru totdeauna asociată cu tine.

  1. Privește-l fermecată

Ar trebui să se simtă irezistibil în prezența ta. Studiile au arătat că îndrăgostiții se uită unul la altul în 80% din timpul în care comunică. Privește-l direct în ochi în timp ce vorbești. Încearcă parcă să iei în considerare sufletul lui, gândurile. De îndată ce ochii voștri se întâlnesc, ține-ți privirea. Și lasă-l să aibă sens și să dea speranță, să te facă să fantezi, să visezi… Oamenii se îndrăgostesc de iluziile lor!

  1. Atingeți-l ușor

Parcă îl atingeți din greșeală… și din nou… Și cu atâta tandrețe de care ești doar capabilă. Luați memoria senzorială ca aliată, corpul lui își va aminti aceste ușoare tulburări în prezența voastră.

Ia-l de mână când traversezi drumul, îmbrățișează-l puțin mai tandru când te întâlnești, atinge când comunici, poartă haine din țesături plăcute la atingere: mătase alunecătoare, blană. Senzațiile tactile sunt foarte importante pentru noi pentru a ne confirma propria atractivitate.

Și ai înțeles deja că un bărbat ar trebui să se simtă uimitor în prezența ta!

  1. Arată-ți talentele

Dacă vrei să știi cum să faci un bărbat să se îndrăgostească de tine, trebuie să știi să-l surprinzi cu talentul tău: gândește-te la modalități, fii creativă.

Poate crede că te cunoaște bine, dar întotdeauna lasă loc surprizei. Bărbații apreciază noutatea și adoră să exploreze totul și nu-l lasă să se obosească să te cunoască. Dacă ești o fire pasionată, îți va fi mai ușor să captivezi un bărbat!

Oferă-i șansa să-ți vadă talentele și să te admiri încă o dată! Cu toate acestea, a reușit să atragă atenția unei fete atât de extraordinare ca tine!

  1. Fii greu de atins

Desigur, nu este ușor să fii greu de atins când ești îndrăgostită. Dar așa funcționează o persoană – apreciem ceea ce obținem cu greu!

De îndată ce înțelegi că ai trezit interesul unui bărbat, încearcă să limitezi timpul de comunicare cu el. Fii prietenoasă, drăguță, dar din când în când anulați întâlnirile din cauza unor circumstanțe, ca și cum ar fi în afara controlului dvs., lăsați întâlnirile puțin mai devreme „la afaceri”. Fii ocupată pentru ca el să fie gelos pe hobby-urile tale, munca, prietenele tale și să dorească să-ți recâștige timpul.

Oferă-i timp unui bărbat să înțeleagă cât de special ești și că îi este dor de tine!

  1. Mulțumește-te doar cu ceea ce ți se potrivește

Desigur, este bine să trăiești în pace și armonie, dar părerile tale nu trebuie să coincidă întotdeauna. Nu trebuie să fii mereu de acord cu dorințele lui. Uneori, un dezacord minor îl poate lua prin surprindere, dar îl va face să te respecte.

Amintiți-vă, unui bărbat îi place să flirteze cu o fată veselă și, în același timp, să comunice cu o persoană care are propria ei părere și demnitate.

Dă-i senzația că două fete se îmbină armonios în tine: un râs fără griji și o personalitate gânditoare dezvoltată intelectual. Și va dori să-și dea seama cum este posibil acest lucru. Și treptat se va îndrăgosti de amândouă!

  1. Nu-l lăsa să știe dinainte că ești îndrăgostită de el.

Bărbații sunt vânători: sunt entuziasmați de spiritul persecuției. Va fi nevoie de timp pentru ca un bărbat să se îndrăgostească de tine și interesul lui nu ar trebui să dispară. Nu-ți arăta sentimentele până nu înțelegi că el este îndrăgostit de tine.

Spune-i ca-ți place, ca te simți bine lângă el, dar trebuie sa înțeleagă că nu ți-ai pierdut capul din cauza lui.

Cu cât urmărirea durează mai mult, cu atât îi va fi mai greu să realizeze recunoașterea sentimentelor tale, cu atât le va aprecia mai mult!

În general, chiar nu trebuie să te încordezi prea mult pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de tine, mai degrabă trebuie să te relaxezi. Înțelegeți că flirtul este un joc, acceptați unele dintre condițiile sale, bucurați-vă de proces și nu depindeți de rezultat. Și în final „nu are de ales”!

»Vezi care sunt cele 10 semne că un bărbat nu va înceta niciodată să te iubească

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.