×
10 tipuri de femei care vor rămâne singure toată viaţa

10 tipuri de femei care vor rămâne singure toată viaţa

Nu doar bărbaţii, dar şi femeile ajung să trăiască singure toată viaţa şi nici măcar nu se gândesc să-şi caute jumătate. Ce tipuri de femei rămân fără soţi şi care este cauza?

Amanta celui însurat

Despre o femeie singură, de obicei, vorbim ca despre o victimă. Însă, de cele mai multe ori, aceste victime sunt cele care au o viață mai departe de ochii lumii. Și dacă o femeie nu are un soț, asta nu însemnă că ea nu are un bărbat alături. Dese ori este vorba despre femeile care și-au asumat rolul de amantă a unui bărbat putred de bogat și influent. Asemenea relații sunt ținute departe de ochii lumii. Și se pare că fac parte din datele statistice despre cele nefericire… însă ele au o viață mult mai frumoasă decât multe altele căsătorite.

Căsătorită cu jobul

Întrebă-le pe femeile de 25-50 de ani dacă vor accepta să aibă alături un soț care câștigă de 10 ori mai puțin decât ele? Sunt sigură că 70% dintre ele vor spune că nu au nevoie de un asemenea soț.

– Ce să fac eu cu el? – ar întreba ele.

Anume așa gândește un anumit procent de femei, care au reușit să-și dezvolte o carieră frumoasă. Ea are de toate, de ce i-ar trebui un soț?

Asexuală 

Nu știu cât de frecvent se întâlnește în zile noastre, însă am auzit de asemenea femei. Sexul nu le este interesant pur și simplu. Știința, cercetările, călătoriile – da. Sexul – nu. Doar în cazul în care ar obține un beneficiu, însă nu întotdeauna.

Nu are timp liber

Foarte multe femei sunt acuzate că sunt singure pentru că nu știu să flirteze sau pentru că sunt ciudate. Însă știu o mulțime de femei care pur și simplu nu au timp liber. Dacă o tipă are un job și mai are și responsabilități manageriale și încă doi copii, când să mai aibă timp pentru a crea dragoste? Fizic vorbind, CÂND? Ea abia reușește să-și spele părul, dar voi ziceți nu știe să flirteze…

Prințesa din turn

Și iată că a venit timpul să vorbim despre cele care pare că își doresc să aibă un partener însă nicidecum nu se găsește cel potrivit. De exemplu, prințesa din turn.

Această femeie și-a construit în jurul său asemene pereți, că nici un prinț nu-i poate escalada. Cum este motivată? Simplu: „nimeni nu mă merită”!

De obicei însă, aceasta nu este decât o iluzie a fetei. Și dacă mai este susținută și de părinți, atunci nu mai are salvare. Turnul este construit, pregătit de luptă, însă nimeni nici măcar nu încearcă să-l cucerească.

Fata bătrână

De regulă, fata bătrână este femeia care nu a fost căsătorită niciodată și nu a avut relații sexuale – lucru foarte rar întâlnit. Aș putea spune unic. Însă asemenea femei există.

De regulă, aceste femei au fost educate în perioada comunismului și au decis să nu se pupe fără iubire. Dacă iubirea nu a apărut o anumită perioadă, înseamnă că a ajuns la final. Nu a avut niciun bărbat, înseamnă că nici nu are nevoie.

O singură strategie sexuală pasivă la o vârstă înaintată

Singure rămân și femeile care toate viața lor au avut o singură strategie sexuală. De exemplu, în tinerețe au fost cele care mergeau până la un anumită etapă într-o relație, apoi pur și simplu fugeau. Același lucru îl fac și acum. Doar că acum nu mai au de la cine să fugă.

Egoista

Cel mai mare dezgust îl trezește femeia egoistă, căreia îi este greu să accepte o căsătorie de dragul libertății sale. Este vorba despre femeile care vor tot patul doar pentru ele, să stea la duș cinci ore sau despre cele cărora le place să stea în liniște. Pentru asemene femei – bărbatul nu este decât un intrus în bârlogul lor.

Traumata

O fată traumată din copilărie e o altă poveste. Este vorba despre cazurile când tatăl era alcoolic și curvărea, făcând-și fiica să fie dezamăgită de toți bărbații de pe lume. O asemenea fată poate să crească o adevărată frumusețe și să fie inteligentă, însă nu se va grăbi să-și întemeieze o familie. De ce ar face-o, dacă toți bărbații sunt la fel? De regulă se căsătorește foarte târziu sau chiar niciodată. Însă asta nu este o piedică să aibă o relație strict bazată doar pe sex.

Dezamăgita

Cel mai trist exemplu în toată această listă sunt femeile care au suferit o dezamăgire puternică în dragoste. Cele cărora li s-a provocat, conștient, cea mai puternică durere. Arzându-se de câteva ori, femeia pune cruce pe toate relațiile. Peste tot vede abuzatori, maniaci și alcoolici. Acesta este acel caz unde soluția vine din cabinetul psihologului calificat.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.