×
11 fraze pe care le spune bărbatul atunci când te place cu adevărat

11 fraze pe care le spune bărbatul atunci când te place cu adevărat

Femeile au un arsenal de fraze pe care le rostesc atunci când un bărbat nu le este pe plac. Ele folosesc limbajul corpului, ochii, pentru a arăta bărbatului că locul lui nu este aici.

Însă cum este în cazul bărbaților? Ei nu sunt prea vorbăreți, însă de fapt ne spun destule lucruri pe care noi în realitate nu prea ne-am dori să le auzim.

Sunt însă câteva fraze pe care bărbatul le rostește doar atunci când place cu adevărat o femeie:

1. «Acest lucru mi-a amintit de tine»

El poate să nu îți spună mereu că se gândește la tine pentru a nu-și demonstra direct sentimentele și pentru a nu fi chiar atât de deschis. Însă el îți va spune că anumite lucruri i-au amintit de tine, pentru că își dorește într-adevăr să știi asta.

2. «Aș putea să te ajut»

Bărbații au nevoie să știe că ai nevoie de ei. El vrea să îți fie de folos. Și dacă îți oferă ajutorul, înseamnă că nu îi ești indiferentă. Bărbații sunt gata să facă ceva, să aibă grijă de cineva care cu adevărat contează pentru ei.

3. «Arăți minunat»

Dacă bărbatul îți spune asta, încetează să te mai gândești la ce a vrut să spună. El într-adevăr crede că arăți minunat și vrea ca tu să știi acest lucru.

4. «Am vorbit cu mama mea…»

Dacă îți spune că a vorbit cu mama lui, cu sora sau oricare dintre prieteni, înseamnă că te place. Bărbații rare ori își împărtășesc situațiile din familie, mai ales discuțiile pe care le au cu mamele. Dacă îți povestește lucruri din familie, înseamnă că are încredere în tine.

5. «Sunt îngrijorat/îmi fac griji»

Dacă un bărbat își exprimă direct emoțiile – fie tristețe sau bucurie sau ceva îl îngrijorează, înseamnă că are destulă încredere în tine ca să-ți împărtășească sentimentele.

6. «Unde ai fost? Ce faci?»

Se pare că aceasta este cea mai simplă metodă de a începe un dialog, însă toți fac asta? Nu. Doar cel căruia într-adevăr îi pasă de tine și cel care vrea să te cunoască mai bine și își arată interesul față de tine.

7. «Ești sexy»

E un compliment direct, pe care nu toate fetele îl primesc, doar cea care într-adevăr este atrăgătoare. S-ar putea să nu ți se pară serios, însă într-adevăr simte ceva pentru tine.

8. «Am observat că…»

Dacă bărbatul spune că a observat ce faci, cum vorbești, cum te îmbraci, ce mănânci, înseamnă că el și-a îndreptat atenția spre tine. Este curios să afle ce fel de om ești, ce îți este interesant – și nu pentru că vrea să fie cel mai bun prieten al tău…

9. «Îmi este dor de tine»

Bărbații rar spun asemenea cuvinte, însă și dacă le spun, înseamnă că trăiesc emoții pe care, de regulă, nu știu cum să le exprime.

10. «Voi fi alături»

«Dacă se va întâmpla ceva, eu voi fi alături», «Ai cu cine să vorbești despre asta?», «Sunt gata să te ascult întotdeauna», «Hai să vorbim» — rostind aceste fraze, el îți dă de înțeles că vrea să fie parte din viața ta.

11. Te tachinează.

Înseamnă că vrea ca tu să fii a lui.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.