×
11 lucruri mici pe care bărbații le observă la femei (chiar dacă tu nu crezi asta)

11 lucruri mici pe care bărbații le observă la femei (chiar dacă tu nu crezi asta)

Ni se pare că bărbații observă la femei doar sânii și fesele și, de cele mai multe ori, acestea sunt într-adevăr primul lucru pe care îl acordă atenția. Dar nu numai asta observă. Credeți sau nu, ei văd mult mai mult. De exemplu:

1. Personalitatea ta

Asta influențează în cele din urmă dacă va construi o relație serioasă cu tine sau nu. La urma urmei, cine are nevoie de o fată lacomă, înșelătoare și crudă?

2. Unghiile tale

De obicei, asociem unghiile cu moda sau cu intenția de a impresiona alte femei. Dar mulți bărbați acordă cu adevărat atenție unghiilor femeilor. Acesta este un bun indicator al cât de multă grijă are o femeie de sine.

3. Situația financiară

3

Aceasta este o întrebare sensibilă, dar importantă pentru un bărbat. Dacă câștigi mai mult decât el, el trebuie să se gândească dacă poate să accepte asta. Dacă mai puțin – trebuie să înțeleagă dacă nu cumva îi vânezi portofelul.

4. Cât de fericită ești

Nimeni nu vrea să fie cu o suferindă nefericită, care observă numai răul din jur.

5. Stima de sine

Bărbaților le place să facă complimente, dar  să asigure în mod constant o femeie că este frumoasă și demnă de ceva mai mult – este dincolo de puterea oricui. O fată cu stima de sine scăzută este necesară doar pentru tiranii care caută o victimă.

6. Simțul de stil

6

Moda nu este numai pentru femei, bărbații, de asemenea, acordă atenție și ei. Pentru mulți, modul în care te îmbraci poate fi principalul factor dacă dorește să te întâlnească sau nu. Pentru unii bărbați, de exemplu, tocuri înalte reprezintă un adevărat fetiș.

7. Cât de activi ești din punct de vedere social

Așa cum îți place un bărbat care are mulți prieteni și o viață activă, el dorește o femeie care este pe placul multora. Asta nu înseamnă că trebuie să fii Miss Congenialitate, dar trebuie să ai propria ta viață pentru a fi pe placul unui bărbat.

8. Măsura bunului simț

Dacă un bărbat te tratează pentru o relație serioasă, el va acorda atenție modului în care ești de sine stătătoare și cum poți face treburilor zilnice.

9. Zâmbetul și râsul

9

Bărbații adoră asta la femei. De aceea cele mai amuzante fete atrag cei mai mulți băieți.

10. Mirosul tău

Mulți bărbați sunt nebuni după mirosul de femei – parfum, șampon sau cremă. Mirosul este unul dintre cei mai puternici declanșatori de amintiri.

11. Cât de deschisă ești să iubești

Bărbații văd cât de aproape ești de ei și  pregătită pentru noi relații. Puțini care vor să „spargă” o femeie ostilă bărbaților și relațiilor noi.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.