×
11 moduri prin care îl îndepărtezi pe un bărbat fără să-ți dai seama

11 moduri prin care îl îndepărtezi pe un bărbat fără să-ți dai seama

Fii sinceră. Ai fi de acord cu o relație cu o femeie ca tine? Dacă nu, atunci e timpul să faci o schimbare.

Cu toții am întâlnit cel puțin o persoană cu care nu vrem absolut să comunicăm. Mai mult decât atât, aceste persoane nici nu înțeleg de ce nu primesc apeluri, nu sunt adăugate ca prieteni pe Facebook și nu sunt invitate să petreacă timp împreună. Cu toate acestea, pentru toți cei din jur, motivul este evident.

Din păcate, poți îndepărta oamenii fără să-ți dai seama. Și dacă observi unele dintre semnele enumerate mai jos, atunci este timpul să te oprești și să te gândești la unele acțiuni.

1. Ești numită în mod constant arogantă sau mulți spun că comunici de parcă ai face o favoare.

Nu este nimic în neregulă în a-l respinge pe un tip care nu-ți place sau să nu mai vorbești cu el pentru că nu ți se potrivește. Cu toate acestea, cel mai bun mod de a scăpa de un iubit neplăcut este să te comporți de parcă ești prea bună pentru el, să-i reproșezi sau să comunici cu el condescendent. Chiar dacă simpatia ta este reciprocă, de îndată ce un bărbat vede acest comportament, cel mai probabil va fugi.

2. Urăști bărbații.

Ai întâlnit vreodată un bărbat care urăște în mod deschis femeile? Nu durează mult să-ți dai seama cine este. Chiar dacă încearcă să-și țină sentimentele, ura lui se scurge oricum. Și dacă observi când bărbații urăsc femeile, atunci și ei observă când o femeie urăște bărbații.

3. Te enervezi foarte repede.

Te enervezi dacă un tip care nu se comportă așa cum vrei? Crezi că ar trebui să faci acum o scenă sau să țipi la el pentru „a-i da o lecție”?

Dacă da, bărbații vor începe pur și simplu să te evite, considerându-te „nebună”.

4. Nu te comporți frumos cu ceilalți.

Chiar dacă nu te comporți urât în mod deschis, bărbații se tem foarte mult de femeile rele. Când observă problemele tale de gestionare a furiei cu alții, cel mai probabil vor începe să te evite.

5. Nu-ți pasă de aspectul tău.

Oricât de neplăcut ar fi să auzi asta, dar ambalajul contează. Îmi pare rău, dar este adevărat. Pentru a fi atrăgătoare pentru băieți, trebuie să arăți bine îngrijită.

6. Ești retrasă deoparte ca să îți spună că este îi dificil să comunice cu tine sau că te comporți în mod necorespunzător.

Dacă ești provocatoare, aceasta nu se va termina bine.

7. Postările tale de pe Facebook arată ca „totul este pierdut”.

Subliniezi că ești singură pentru că „bărbaților le plac doar curvele”? Postezi meme că bărbații nu apreciază „femeile bune”? Îmi pare rău să te supăr, dar de multe ori acest lucru sugerează că ai probleme. Aceasta cu siguranță nu te va ajuta să construiești o relație puternică.

8. Ești obsedată de copii și de căsătorie, stabilindu-ți termene specifice.

Dacă la prima întâlnire începi să vorbești despre copii și cât de mult îi dorești, probabil că bărbatul va fugi. Chiar dacă el își dorește o familie și copii.

9. Nu te poți desprinde de telefon.

Lasă-ți telefonul deoparte. Nu mai trimite mesaje text. Jocul Candy Crush poate aștepta. Dacă vrei ca un bărbat să fie interesat de tine, începe să te uiți la el și nu la ecranul smartphone-ului.

10. Ești geloasă.

Gelozia, mai ales atunci când se manifestă chiar la începutul unei relații, nu te face cea mai dorită opțiune pentru un bărbat. Dimpotrivă, te face nebună.

11. Te comporți ca o regină a dramei.

Dacă spui lucruri rele despre alte femei, bârfești și spui constant că „nu ești ca toate celelalte fete”, îl vei speria. Bărbaților nu le plac dramele. Au nevoie de un partener de viață, nu de un alt episod dintr-o emisiune de televiziune.

Ideea e că ești obișnuită să îndepărtezi oamenii. Fii sinceră. Ai fi de acord cu o relație cu o femeie ca tine? Dacă nu, atunci este timpul să faci o schimbare.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.