×
11 semne de avertizare că o femeie nu ți se potrivește

11 semne de avertizare că o femeie nu ți se potrivește

Niciunul dintre noi nu este înger: nu există așa ceva printre bărbați sau femei. Fiecare are defectele sale. Și dacă ești un bărbat care caută o femeie care să fie potrivită pentru o relație serioasă, atunci acestea sunt semnele la care trebuie să fugi!

1. Aveți valori diferite.

Asta nu o face o persoană oribilă, doar că relația voastră nu va funcționa. Ai nevoie de una cu care ai valori comune. Care, la fel ca și tine, vrea (sau la fel ca și tine, nu vrea) o familie, copii, o casă și un câine.

2. Ea devine agresivă și violentă când este furioasă.

Poate că v-ați certat – acest lucru se întâmplă cu fiecare cuplu. Dar în loc să discute totul, te lovește sau aruncă cu lucruri în tine. Vorbește cu ea despre asta și dă-i o șansă să-și schimbe comportamentul. În caz contrar, este anormal și toxic. Da, bărbații suferă și de violență domestică.

3. Ai un stil de viață diferit.

Mulți oameni cred că se poate găsi un compromis în această situație. Dar dacă niciunul dintre voi nu intenționează să schimbe ceva, atunci nimic nu va funcționa. Va fi o luptă constantă.

4. Ea tocmai s-a despărțit de fostul ei iubit.

Toată lumea are nevoie de timp după despărțire, mai ales dacă a fost o relație serioasă pe termen lung. Poate că și ea te place și vrea să se întâlnească, dar nu cred că a trecut peste sentimentele pentru fostul ei iubit, are nevoie de timp, altfel doar va strica relația.

5. Îi învinovățește pe foștii săi mereu.

În primul rând, de ce atunci a ales astfel de bărbați? În al doilea rând, înseamnă că ea nu știe să recunoască greșelile și să analizeze comportamentul ei.

6. Ai prins-o cu minciuni.

Onestitatea este importantă în relații. Da, cu toții mințim uneori, dar dacă o prinzi de mai multe ori cu o minciună, cum poți avea încredere în ea?

7. Ea nu face concesii.

Este important să fie în măsură să facă compromisuri într-o relație. În caz contrar, veți avea mereu conflicte nesfârșite și certuri, sau va trebui să devii o marionetă.

8. Ea nu respectă părinții săi.

Unii au o relație dificilă cu părinții, dar dacă este nepoliticoasă cu ei și lipsită de respect, cel mai probabil, în timp, își va permite să se comporte așa cu tine.

9. Ea devine rapid obsedantă.

Abia ai început să te întâlnești, iar ea deja te sună de câteva ori pe zi, să afle unde ești și cu cine ești. E un semn al nesiguranței ei și al neîncrederii în tine care nu e bine.

10. Ea nu-și asumă responsabilitatea pentru comportamentul său.

Poate a fost nepoliticoasă cu chelnerul sau a depășit limita în comunicarea cu prietenii tăi. Ar putea să-și ceară scuze și să învețe din greșeala ei, dar dă vina pe orice altceva. Acesta este un indicator foarte rău pentru o relație.

11. Ea nu apreciază eforturile tale.

În fiecare zi o aduci de la serviciu sau îi oferi flori, iar ea nici măcar nu arată că este recunoscătoare sau că apreciază gesturile tale. Dacă acest lucru se întâmplă la începutul relației, atunci cu siguranță nu aștepta. Îți convine asta?

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.