×
12 lucruri pe care le-am învăţat, distrugând inimile bărbaţilor

12 lucruri pe care le-am învăţat, distrugând inimile bărbaţilor

1. Ai dreptul să pleci în orice moment. Nu poți rămâne într-o relație pur și simplu pentru că îţi este frică să răneşti o persoană. Să rămâi nu este corect faţă de el deoarece el crede într-o minciuna despre cât de mult îți place. Și să rămâi nu este corect față de tine, pentru că ți-e dor de ocazia de a găsi pe cineva care ți se potrivește mai bine.

2. Plecarea va face rău. Dacă ai o inimă bună, să părăseşti pe cineva este la fel de rău ca și cum a-i fi abandonat. TE vei simți o persoană teribilă pentru că a-i provocat lacrimi. Dar, în cele din urmă, vei fi mândră de tine pentru că făcut ceea ce trebuie și nu ai ales calea ușoară.

3. Deși ai dreptul să pleci,  deși situația poate fi toxică, deși o altă persoană ar putea să te trateze mai rău decât el, a-i putea fi numită târfă. Vei fi acuzată de rudele și prietenii celui pe care l-ai părăsit. Vei rămâne rea și cu asta va trebui să trăieşți.

4. Vor fi momente în care te vei îndoi de decizia ta. Te vei întreba dacă a-i făcut ce trebuia. În astfel de nopți de îndoială, reaminteşte-ţi  de ce a-i plecat. Nu ești proastă. Ai plecat cu un motiv. Ai plecat pentru că ai vrut.

5. Faptul că ai avut mulți băieți nu înseamnă că ești o curvă. Ai dreptul să ieşi cu cine vrei. Ai dreptul să experimentezi. Ai dreptul să începi și să închei cât relații vrei.

6. Nu ești o persoană rea, nu ești un egoistă pentru că alegi ceea ce este potrivit pentru tine.

7. Nu rămâi niciodată într-o relație deoarece îţi este frică să îţi dezamăgeşti prietenii sau rudele care așteaptă să t căsătoriți. Vor să fii fericită.

8. Unele relații nu sunt destinate pentru a fi lungi. Unii oameni sunt meniţi să fie temporari în viața ta.

9. Ai dreptul să părăsiți pe cineva, chiar dacă este o persoană foarte bună. Dacă nu există „chimie” între voi, dacă nu simți că îl iubeşti, atunci nu trebuie să rămâi cu el, doar pentru că crezi că nu poţi găsi pe nimeni mai bun. Mai bine să te întâlneşti cu cineva pe care îl vei iubi cu adevărat.

10. Mai întâi de toate trebuie să ai grijă de inima ta.

11. Nu trebuie să te întorci niciodată. Nu este nevoie să deschizi vechile răni.  Acest lucru este nedrept faţă de el. Dă-i spațiu. Dă-i o șansă să meargă mai departe.

12. Dacă vrei să pleci, pleacă. Nu găsi scuze pentru a amâna despărţirea. Nu trage de timp. Pleacă.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.