×
12 semne care arată că ”relația” voastră nu va trece la altă etapă

12 semne care arată că ”relația” voastră nu va trece la altă etapă

Nu îți răspunde la mesaje zile întregi. Atunci când el vrea să vorbească cu tine îți trimite mesaje cochete. În rest, te ignoră. Niciodată nu știi dacă îți va răspunde imediat sau va lăsa mesajele tale fără atenție.

Îți repetă încontinuu că îi este dor de tine. Însă niciodată nu face pași concreți pentru a te vedea. Te poate întreba când ești liberă sau să îți spună că ar fi plăcut să ieșiți la o cafea împreună. Însă nimic mai mult decât discuții.

Statutul vostru nu este stabilit. El evită discuțiile despre rolurile pe care le jucați unul pentru celălalt și nu te prezintă ca fiind iubita lui. El nu construiește planuri pentru un viitor în comun.

Duce emoțiile la extreme. Ori ești foarte emoționată că te vei întâlni cu el, ori ești dezamăgită că întâlnirea s-a anulat în ultimul moment. Ori ești încântată de complimentul pe care ți l-a făcut, ori ești nefericită de faptul că te-a ignorat întreaga zi. Niciodată nu există un mijloc.

Niciodată nu-și îndeplinește promisiunile. Îți spune că vrea să îți facă cunoștință cu prietenii lui, însă niciodată nu te cheamă la o întâlnire cu ei. Îți spune că vrea să fie cu tine, însă niciodată nu face pași concreți în acest sens. Îți oferă promisiuni pe care niciodată nu le îndeplinește.

Nu ești unica femeie din viața lui. De fiecare dată când vă întâlniți, cea mai mare parte a timpului o petrece răspunzând la anumite sms-uri. Nu mai vorbim de faptul că încă are cont pe Tinder și flirtează cu fetele. Întâlnirea cu tine nu l-a convins să renunțe la viața de burlac.

Se justifică. El se comportă ca iubitul tău, însă nu își dorește acest statut. Îți spune că nu este gata pentru o relație și că vrea să rămână prieten cu tine.

Încă sunteți la etapa săruturilor. V-ați ținut de mână, v-ați îmbrățișat în pat, ați fost apropiați, însă niciodată nu a-ți fost la o întâlnire adevărată.

Nu ești printre prioritățile lui. El niciodată nu își schimbă planurile pentru a te vedea pe tine sau pentru a face ceva plăcut. Se întâlnește cu tine sau te sună atunci când îi este comod.

Dispare pentru câteva săptămâni, apoi reapare în viața ta. El consideră că poate să reapară în viața ta ori de câte ori își dorește. Te folosește atunci când are nevoie.

Ia prea mult, fără să ofere ceva în schimb. El așteptă ca tu să-i răspunzi imediat la întrebări și să pleci la el atunci când vrea ficatul lui, însă nu îți răspunde la fel. El vrea ca tu să faci mai multe pentru el, decât el e în stare să facă pentru tine.

Aștepți prea mult în această relație. Dacă ambii ați fi vrut această relație, ați fi avut-o. Vă cunoașteți de prea mult timp. Flirtați mult, însă încă sunteți prieteni. Și acest lucru nu se va schimba vreodată.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.