×
12 sfaturi pentru relațiile cu un bărbat alfa

12 sfaturi pentru relațiile cu un bărbat alfa

Oricât de proaste ar fi asociațiile care apar atunci când se menționează bărbații alfa, totuși ei atrag în continuare majoritatea femeilor cu încrederea, masculinitatea (nu neapărat în aparență, dar mai mult prin prezentarea lor) și carisma lor. Pentru a atrage acest tip de bărbat, trebuie să fii o adevărată doamnă, feminină și suplă, dar în același timp fermă și încrezătoare. Iată câteva sfaturi specifice despre cum trebuie să te comporți într-o relație cu masculul alfa:

1. Nu concura cu el.

Dacă și tu ești o femeie alfa, cu siguranță vei avea probleme cu un bărbat alfa. Pentru că nu are nevoie de cineva care să concureze cu el. Trebuie să-l lași să creadă că e cel mai bun, că-l susții, nu că încerci să-i iei locul.

2. Lasă-l să vorbească despre sine.

Nu vorbi prea mult despre succesul și realizările tale. Lasă-l să vorbească despre asta. El nu vrea să ai la fel de mult succes precum el. El trebuie să se simtă ca un căutător și protector al familiei.

3. Fii fidelă.

Pentru un bărbat-alfa acesta este cel mai important lucru. El este un lider adevărat și așteaptă ca el să fie ascultat și să nu fie înșelat. Iar de la femeia sa, se așteaptă la asta cel mai mult.

4. Fii misterioasă.

Bărbații alfa iubesc tot ce este neașteptat, necunoscut și misterios. Pentru că atunci când totul este previzibil, ei se plictisesc. Respectiv, are nevoie de o femeie cu care o să-i fie întotdeauna interesant.

5. Fii răbdătoare

Nu este ușor cu un mascul alfa. El trebuie întotdeauna să fie primul și cel mai bun în toate. Prin urmare, ar trebui să ai răbdare. Dar merită.

6. Nu fi o persoană slabă.

Faptul că un bărbat alfa vrea să fie întotdeauna primul și că toată lumea îl ascultă nu înseamnă că trebuie să fii de acord cu el în toate. Personalitățile slabe nu-l atrag, cu atât mai mult pentru o relație serioasă. Da, el poate insista pe punctul său de vedere, dar el vrea să vadă că nu ești gata să renunți la chestiuni care sunt importante pentru tine.

7. Stabilește limitele.

Acest lucru este dificil într-o relație cu un bărbat alfa care vrea întotdeauna să obțină ceea ce își dorește.  Dar trebuie să-ți stabilești limitele pentru a-ți câștiga respectul, astfel încât relația voastră să se dezvolte. Demonstrează că nu vei tolera un tratament nedemn.

8. Lasă-l să fie vulnerabil.

Probabil are nevoie de un loc în care să se poată relaxa și să se descarce de acele emoții care se presupune că nu sunt inerente masculilor alfa, ci inerente tuturor oamenilor. Arată-i că e în regulă.

Deci, deși trebuie să-i alini ego-ul, totuși trebuie să-l anunți că poate fi vulnerabil și nu întotdeauna controlează totul. Dar nu te opri să-l tratezi ca pe un alfa, chiar și după ce-și arată slăbiciunile.

9. Nu-l rușina niciodată.

Mai ales în fața altor persoane. Nu-l tachina și nu-l umili, deși acesta din urmă este în general un tabu într-o relație. Fii atentă cu glumele adresate lui, pentru că nu-i place să-și submineze autoritatea în fața altora.

10. Nu-ți fie frică de el.

A fi alături de cineva care domină în acest fel poate fi un pic înfricoșător. Dar nu te lăsa să-ți fie frică. Încearcă să-l cunoști mai profund, să vorbești cu el pe teme serioase pentru a-i vedea personalitatea.

11. Nu fi ușor accesibilă.

Astfel de bărbați nu le place când o femeie aleargă după ei: ei preferă să cucerească femeia. Le plac provocările și poți deveni una dintre ele.

12. Nu fi regina dramei

Bărbații alfa nu le place când există prea multă dramă într-o relație, pentru că pur și simplu nu au timp pentru asta. Are nevoie de o femeie care nu este intruzivă care să-i respecte spațiul și libertatea personală.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.