×
13 cuvinte, care categoric nu trebuie rostite în fața oglinzii.

13 cuvinte, care categoric nu trebuie rostite în fața oglinzii.

Ciudat, dar adevărat! Oglinda ne poate memora gândurile și le transmite în lumea exterioară. Vrăjitorii și alchimiștii din cele mai vechi timpuri au folosit oglinda în ritualurile lor. Manipularea necorespunzătoare a acesteia vă poate distruge viața și viața celor dragi.

Magia oglinzilor

În copilărie, bunica mi-a interzis să stau mult în fața oglinzii. Ea m-a asigurat că astfel oglinda „trage” sănătatea și frumusețea de la mine. Atunci nu am acordat nici o importanță acestui lucru până când am aflat că oamenii de știință au dovedit că este foarte rău să consumi alimente în fața oglinzii — organismul absoarbe foarte prost alimentele și poate obține o tulburare digestivă.

Dar asta nu e cel mai rău lucru. O frază proastă aruncată în fața oglinzii poate aduce multe probleme. Într-un final, tot ceea ce se întâmplă în fața ei, apoi se întoarce din oglindă înapoi în lumea reală.

 

Ce expresii nu trebuie rostite în fața unei oglinzi

  1. „Cât de mult mă doare de toate astea”

Atrage diferite boli și simptome neplăcute.

 

2. „Totul este rău”

Și va fi și mai rău dacă spui asta reflecției tale.

3. „Sunt grasă, slabă”

Nimeni nu a reușit să piardă în greutate de la aceste cuvinte. Dar să obții probleme cu digestia, bulimia sau anorexia — este foarte ușor!

 

4. „Ce coșmar!”

Necazurile vor începe să te bântuie pe tine și pe toți cei dragi, dacă nu renunți la acest cuvânt.

5. „Sunt urâtă”

Aspectul se va deteriora, vor apărea erupții cutanate.

6. „Ce proastă sunt!”

Aceasta duce la o deteriorare a memoriei și o scădere a abilităților mentale.

7. „Nu am bani…”

Programarea puternică pentru sărăcie va face ca banii să se scurgă ca apa.

 

8. „Arăt dezgustător.”

Vorbind astfel de cuvinte în fața oglinzii, literalmente îndrăznești ca toți oamenii să te evite.

 

9. „Sunt tristă…”

O astfel de frază exacerbează numai splina, care poate duce la depresie și alte boli.

 

10. „Arăt nefericită“

Transformă problemele existente în ireversibile.

11. „Sunt obosită de tot”

Riști să pierzi sufletul pereche, o persoană apropiată. Copiii nu te mai ascultă.

 

12. „Sufăr”

Aproape de sensul cuvântului „doare”. Bolile existente cresc în boli grave.

13. „Cine are nevoie de mine așa?”

Chiar și odată exprimată, această expresie este deja capabilă să aducă dezacord în relațiile cu rudele, prietenii, cei dragi.

 

Îți recomandăm insistent să îți controlezi cuvintele și gândurile, să nu te îndrepți spre negativ. Căci, chiar și un cuvânt rostit neglijent în reflecție poate materializa probleme serioase. Mai bine laudă-te mai des, iubește-ți reflecția ta, propriile tale caracteristici. Transformă defectele în aspecte pozitive.


Stabilește o regulă să nu te apropii niciodată de oglindă cu o dispoziție și gânduri proaste. Și cu atât mai mult să nu-ți evaluezi reflexia în mod critic.

Ești unică în felul tău. Nimeni nu-ți poate lua locul și nu trebuie să ocupi locul altcuiva. Fiecare dintre noi a fost creat unic, iar lumea are nevoie de diversitate.

Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la standarde. Dar nu cere imposibilul de la tine, repetă mai bine: „Voi continua să încerc și să mă concentrez până când îmi voi atinge scopul. Chiar și după aceea, voi continua să lucrez pentru că succesul este o călătorie, nu o destinație.

Sper că acest articol te va convinge să nu pronunți fraze distructive dăunătoare în fiecare zi. Nu te învinovăți și nu te înjosi în fața oglinzii. Spune mai des că ești fericită, frumoasă, de succes și bogată. Datorită acestui ritual simplu, oglinda va înceta să fie inamicul și cauza nenorocirilor tale.

Prietenii tăi știu ce cuvinte nu trebuie rostite în fața oglinzii? Faceți clic pe butonul „Distribuie pe Facebook” amintește din nou tuturor ce putere are o oglindă obișnuită în casă.

Sursa

 

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.