×
13 semne care arată că eşti vrăjitoare

13 semne care arată că eşti vrăjitoare

În trecut, vrăjitoarele erau identificate după o metodă foarte banală. După alunele sau după ceea ce spuneau vecinii invidioşi, sau dacă se îneca sau nu atunci când era legată de mâini şi picioare şi aruncată în apă. Din fericire, nu toate s-au înecat, şi noi îţi vom spune cum să afli dacă ai trăsăturile unei vrăjitoare.

 1. Te gândeşti la o persoană, iar el sau ea te sună sau îţi scrie în acel moment. Sau dacă mergi undeva, întâlneşti pe stradă persoana de care ai nevoie.
 2. Dacă, gândindu-te, priveşti insistent în spatele unei persoane, ea poate să cadă brusc pe loc drept şi uneori căzătura să fie foarte puternică.
 3. Dese ori îţi laşi ochii jos pentru că reuşeşti cu uşurinţă să intimidezi oamenii. Prietenii îţi spun că ai o privire ucigătoare.
 4. Dorinţele sau glumele tale dese ori se realizează.
 5. Atunci când ai dispoziţie proastă, becurile din jurul tău se sparg uneori. Iar laptopul sau alt gadget nu funcţionează.
 6. Pisicile şi copii mici te adoră, chiar şi atunci când nu vrei să te joci cu ei. Şi, de asemenea, găseşti limbaj comun cu broaştele, păianjenii sau şerpii.
 7. Ai o mână „uşoară”. Fie că cultivi flori sau legume, ai o roadă bună întotdeauna.
 8. Simţi când se apropie luna plină. Ea îţi dă energie şi te inspiră. Şi eşti mai degrabă bufniţă, decât privighetoare.
 9. Oamenii de lângă tine tind să fie deschişi cu tine, chiar dacă tu nu ai niciun fel de dialog. Pentru că păstrezi secrete şi bârfe.
 10. Simţi durerea străină: fizică şi emoţională, şi ştii cum să „lucrezi” cu ea. Probabil ştii cum să tratezi durerea de dinţi sau de cap, sau toţi prietenii te roagă să le faci masaj. Adevărul este că după aceste „proceduri” eşti epuizată complet.
 11. Ştii cu certitudine cine ai fost în viaţa anterioară. Şi îţi recunoşti foştii prieteni şi prietene. Oameni de treabă. Sau uneori ajungi pentru prima dată într-un loc şi ştii cum să ajungi unde ai nevoie, pentru că ai mai fost acolo într-o viaţă anterioară.
 12. Ai propria explicaţie a semnelor, horoscopului etc, care întotdeauna sunt mai certe decât altele binecunoscute. Prezicerile tale se îndeplinesc întotdeauna cu exactitate.
 13. Ştii că acest „dar” este o responsabilitate şi orice putere are un preţ.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.