×
14 obiceiuri ale femeilor minunate

14 obiceiuri ale femeilor minunate

Femeile cu adevărat minunate, elegante și atrăgătoare nu sunt superwomen, sunt pur și simplu bine pregătite. Dacă nu le vedeți cum merg în bluze cu pete de cafea sau în ciorapi rupți sau suferă din cauza tocurilor incomode, acest lucru nu înseamnă că acest lucru nu se întâmplă cu ele. Pur și simplu ele știu cum să facă față acestor situații.

Și trebuie să facă față în fiecare zi. Pur și simplu, aceste femei au obiceiurile lor care le fac să arate rafinate, încrezătoare și frumoase în fiecare zi. Și asta nu implică o garderobă imensă și sume nerealiste de bani. Adevăratul stil începe acasă, când te trezești.

1. Pregătește seara ceea ce vei purta mâine. Vezi, acest lucru nu este magie. Femeile elegante pe care le vezi încearcă într-adevăr să arate așa. Si încep cu alegerea ținutei corecte nu cu 10 minute înainte de ieșire, când alergi panicată în tot apartamentul, dar în avans.

2. Acordă-ți suficient timp să te pregătești. Acest lucru înseamnă să nu setezi alarma de trei ori și încă să mai lenevești în pat, apoi să te îmbraci în ultimul moment. Înseamnă să te trezești la timp pentru a pregăti hainele pentru un aspect prezentabil, pentru a face coafura, pentru a-ți face machiaj de calitate, a adăuga un accesoriu elegant la imaginea ta, pe care de multe ori îl uităm, dar care ne completează imaginea.

3. Alege lenjeria de corp potrivită. În primul rând, acesta este baza încrederii tale. În al doilea rând, lenjeria de corp ar trebui să se potrivească cu rochia ta, astfel încât, de exemplu, dantela să nu fie vizibilă prin hainele de tricotaj strâmte pe corp. Sau dacă sarcina este de a arăta puțin lenjeria, atunci aceasta ar trebui să fie selectată în mod corespunzător.

4. Inspiră-te de la alte femei elegante. Studiind stilul faimoaselor fashion-iste este, de asemenea, util. Acestea pot fi colegele tale sau bloggeri pe Instagram sau Victoria Beckham și alții. Nu este nimic teribil, dacă încerci să-ți selectezi ținuta cu ajutorul unei fotografii de pe net.

5. Îmbracă-te adecvat. Sună simplu, dar să arăți elegant – înseamnă să arăți corespunzător unui lucru: vremea, situația, evenimentul. Depinde de locul unde te duci, când și la cine. Pentru tot timpul și locul. Nu purta o fustă mini la o întâlnire cu un cod de îmbrăcăminte conservator. Nu crede că vei impresiona pe cineva, ci din contra.

6. Poartă doar ceea ce se potrivește mărimilor tale. Desigur, chiar și cele mai elegante femei au o pereche de blugi, în care visează să se îmbrace, dar nu le poartă. Oricât de mult ți-ar plăcea niște haine, dacă nu te încadrezi, uită de ele.

7. Completează aspectul tău cu o piesă scumpă. Te-ai întrebat vreodată cum ar putea niște femei să pară șic în blugi și bluze? Desigur, există multe componente, dar una dintre ele este completarea imaginii cu detalii deosebite: o curea de piele frumoasă, cercei eleganți, o geantă de marcă etc.

8. Alege accesoriile perfecte. Așa cum a recomandat Coco Chanel, atunci când porți accesorii, exclude ultimul lucru pe care l-ai pus – în sensul ca să nu existe excese. Femeile stilate cunosc măsura.

9. Nu sta niciodată în pat în „haine bune”. Schimbă-ți rochia de mătase cu o pereche de leggings  și o maletă dacă vrei să stai pe canapea.

10. Îmbrăcați cu atenție hainele și agățați-le pe umerașe. Doar un sfat, dar îl respectăm mereu?

11. Tocurile nu sunt întotdeauna fermecătoare. O femeie superbă este o femeie inteligentă. Ea știe când să-și pună tocurile și când să încalțe balerini.

12. Spală regulat lucrurile, nu lăsa pentru mai târziu, când nu vei mai avea nimic curat și adecvat pentru a purta.

13. Pregătește un „kit de prim ajutor la modă”. Chiar și cele mai elegante femei suferă eșecuri. Pentru astfel de cazuri, este necesar un kit de prim ajutor: un bolț, un ac cu ață  pentru a coase o gaură, o fustă ruptă, o ojă pentru a opri ruptura dressuri-lor, un plasture în cazul unor pantofi noi, etc.

14. Rămâi fidelă stilului tău. Femeile elegante nu fug după modă. Ele au un arsenal de îmbrăcăminte clasică care este întotdeauna relevantă, în afara sezonului și a tendinței. Întotdeauna au ceva de purtat.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.