×
17 adevăruri despre dragoste pe care fiecare femeie trebuie să le cunoască

17 adevăruri despre dragoste pe care fiecare femeie trebuie să le cunoască

1. Valoarea ta nu ar trebui să fie determinată niciodată de statutul relației tale.

2. Singurătatea nu este o condamnare la moarte. În loc să o urăști, mai bine preferă să fii singură. Fă-ți o auto-dezvoltare, ieși în lume, distrează-te. Trăiește-ți viața din plin.

3. Nu trebuie să vorbești despre fostul. Scoate-l din prieteni în rețelele sociale și află cum e să trăiești fără el. Reține, el este în trecut.

4. Este normal să simți sentimente pentru cineva pe care nu l-ai văzut de ani de zile. Acceptă-ți sentimentele și nu le respinge. Află cum să faci față acestor emoții și să nu îți fie niciodată rușine de acestea. Poate că această dragoste nu va dispărea niciodată, dar acesta nu este un motiv să fii tristă.

5. Oamenii nu sunt mai de succes decât tine, doar pentru că sunt căsătoriți sau se întâlnesc cu cineva. Succesul nu depinde de persoana cu care îți petreci timpul.

6. E normal să te simți singură. Dar nu ține asta în tine. Întâlnește-te cu prietenii, familia, nu trebuie să treci peste această perioadă de una singură.

7. Să nu crezi că în lume există o singură persoană potrivită pentru tine. Sunt o mulțime. Și ai de unde să alegi.

8. Prima iubire este extrem de puternică și va rămâne cu tine pentru totdeauna. Pe de altă parte, a doua, a treia sau a patra dragoste poate fi mai sănătoasă și la fel de pasională. Să nu crezi că la prima dragoste, se termină totul.

9. Vei întâlni persoane care nu îți vor răspunde la sentimentele tale. Dar asta nu înseamnă că nu le pasă și nu îi face pe oameni oribili. Oamenii sunt imperfecți.

10. Niciodată nu cerși sentimentele cuiva, chiar dacă aceasta îți va frânge inima.

11. Există multe lucruri fascinante în lume decât căutarea unui bărbat, precum și multe tipuri de iubire, pe lângă cea romantică. Întotdeauna amintește-ți de acest lucru.

12. Uneori va trebui să frângi inima cuiva. Dar nu trebuie să te învinovățești pentru asta. Nu este vina ta că nu simți nimic pentru o persoană.

13. Dragostea este frumoasă. În ciuda tuturor durerilor și amărăciunilor. Întotdeauna crede că dragostea își merită riscul, în ciuda suferinței pe care ai experimentat-o înainte.

14. Nu confunda pofta și dragostea.

15. Niciodată nu te întâlni cu cineva doar pentru că te simți singură noaptea sau ai nevoie de atenție. Acest lucru este nedrept față de persoana aleasă temporar dar și pentru inima ta.

16. Sufletul tău se va vindeca, indiferent de ce crezi tu. Ești mai puternică și mai stabilă decât crezi. Crede în tine însăși și în vindecarea ta.

17. În lume, nu există sentimente mai puternice decât dragostea pentru sine și pentru viața ta. Află cum să te iubești. La urma urmei,  ești tot ceea ce ai. Fii mai amabilă cu tine.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.