×
20 de obiceiuri prin care femeile își distrug inconștient viața personală

20 de obiceiuri prin care femeile își distrug inconștient viața personală

Nu poate recunoaște o relație suficient de bună, continuând să urmărească o relație perfectă care nu există.

Să fie clar: dacă ești singură și nu te interesează parteneriatele pe termen lung, căsătoria și copiii, atunci o astfel de viață nu este pentru tine (deși acest lucru se aplică într-o oarecare măsură și relațiilor pe termen scurt).

20 de obiceiuri care împiedică o femeie să-și aranjeze o viață personală:

1. Ea se întâlnește cu bărbați care nu doresc o relație serioasă și apoi se învinovățește pentru că nu a putut să-i „facă” să se îndrăgostească de ea.

2. Ea nu aplică concepte economice de bază, cum ar fi costurile alternative și costurile iremediabile pentru relații, deoarece acestea par nesexuale.

3. Ea analizează prea mult și încearcă să găsească vina în tot. Dacă relația s-a destrămat, atunci ea i-a scris prea des sau s-a culcat cu el prea devreme. În ochii ei, aceasta nu a fost o despărțire normală între doi oameni care doreau doar lucruri diferite, ci comportamentul ei a fost greșit.

4. Ea se întâlnește cu un bărbat care consideră căsătoria o relicvă a trecutului, convingându-se că spune asta doar pentru că are 28 de ani și pur și simplu nu este pregătit. Drept urmare, relația lor durează trei ani, timp în care ea se întreabă continuu unde este inelul mult așteptat.

5. Ea se întâlnește cu un bărbat care afirmă în mod clar că nu dorește deloc copii. Dar are doar 28 de ani, cum poate fi atât de sigur?

6. Ea pleacă în mijlocul unei certe în speranța că el va alerga după ea și va implora iertare.

7. Ea nu-i spune că greșește. El însuși trebuie să înțeleagă acest lucru.

8. Ea crede că el își va schimba atitudinea față de copii, dacă îi va arăta doar un copil drăguț în parc.

9. Ea se întâlnește cu un bărbat care consideră căsătoria o relicvă a trecutului, convingându-se că spune asta doar pentru că are 35 de ani și pur și simplu nu este pregătit. Drept urmare, relația lor durează trei ani, timp în care ea se întreabă continuu unde este inelul mult așteptat.

10. Ea se întâlnește cu un bărbat care afirmă în mod clar că nu dorește deloc copii. Dar are doar 35 de ani, cum poate fi atât de sigur?

11. Ea caută recunoaștere de la bărbații pe care îi întâlnește. Din exterior, se pare că nu o poate găsi în altă parte, nici măcar în interiorul ei.

12. Se întâlnește cu un bărbat pe care îl poate face propriul său proiect: să-i curețe apartamentul, să-l „învețe” cum să aranjeze corect obiectele în bucătărie, cum să spele rufele” în mod corespunzător”. Dar o femeie care se comportă ca o mamă îl plictisește foarte curând.

13. Încearcă să schimbe bărbatul cu care se întâlnește, de la modul în care se îmbracă la cât de des își sună mama.

14. Se întâlnește cu un bărbat care crede că instituția căsătoriei este o relicvă a trecutului, dar se convinge că, deși are 40 de ani, el spune acest lucru doar pentru că nu și-a întâlnit încă sufletul pereche.

15. Întâlnește genul de bărbat care îi spune în mod clar că nu vrea copii. Dar are doar 40 de ani și ea știe că va fi un tată grozav.

16. Uită că dragostea necesită în primul rând acțiuni, nu cuvinte și sentimente.

17. Nu poate recunoaște o relație suficient de bună, continuând să urmărească o relație perfectă care nu există.

18. Ea împinge în mod constant pe bărbații buni departe de ea de dragul unui tip fictiv din visele ei, pe care ea însăși l-a inventat.

19. Se agață de o relație toxică prea mult timp pentru că se teme că nu mai are timp sau pentru că nu crede că merită mai mult.

20. Investește prea mult în dragostea ei pentru el, uitând să se asigure dacă el o iubește la fel de mult. În ceea ce privește acțiunile, nu cuvintele.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.