×
3 metode de a emana energia care atrage bărbatul

3 metode de a emana energia care atrage bărbatul

Bărbații sunt atrași de femeile fericite – e un fapt dovedit. Pentru ei asta e ca respirația – în special pentru bărbații alfa, după care suntem noi înnebunite. Și să fii fericită este bine și pentru starea noastră de sănătate.

Multe femei cred că este destul doar să zâmbească des sau să râdă. Însă adevărul este să… de multe ori nu este de ajuns pentru a crea o impresie frumoasă. Trebuie să fii absolut calmă și oricum să emani aura fericirii.

Cu adevărat fericită este femeia care emană vibrații pozitive. Cum să devii așa?

1. Păstrează-ți optimismul

Fii calmă și întotdeauna optimistă. Nu căuta motive ascunse și cauze pentru ceartă. Femeia fericită nu se irită pentru cele mai mici incomodități. Ea privește lumea pozitiv, încercând să vadă tot ceea ce este frumos și optimist. Ea evită tot ceea ce este negativ și nu se critică pe sine, pe bărbatul său și nici pe alții.

2. Dezvoltă compasiunea

Femeia fericită învață să se accepte pe sine și pe alții. Ea nu judecă. Ea întotdeauna încearcă să înțeleagă și să compătimească. Nu încerca să-ți schimbi bărbatul și nu îi spune cum trebuie să fie. Acceptă-l așa cum este și fii mulțumită pentru ceea ce îți oferă, iar dacă acestea nu sunt de ajuns – pleacă.

3. Nu permite nimănui și nimic să-ți definească personalitatea, în special relațiilor

Femeia fericită știe cât valorează, ea știe că merită să fie iubită și orice s-ar întâmpla într-o relație, încrederea ei în sine nu va avea de suferit. Ea nu își ceartă iubitul atunci când acesta iese cu prietenii săi și uită să îi scrie sau să o sune. Ea înțelege că el are viața lui. Ea înțelege că el nu este centrul universul ei. Ea este mai mult decât o relație.

Femeile sunt liderii emoționali într-o relație, din acest motiv, femeile fericite fac o relație să fie fericită.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.