×
4 cauze de ce atragi doar bărbații care îți provoacă suferință

4 cauze de ce atragi doar bărbații care îți provoacă suferință

E miezul nopții. Stai în pat, dar nu poți adormi. Ești plină de mânie, pe care o ții în tine de foarte mult timp. Nu o poți lăsa să plece. Bărbatul tău nu te-a sunat. Și nici nu a răspuns la mesajele tale. El nu a venit, deși a promis. Și nu este prima dată. Și nu a doua. Asemenea lucruri în relația ta se repetă tot timpul. Și nu mai porți răbda acest lucru. Ești cumplit dezamăgită de un bărbat care trebuie să te iubească. Ești blocată într-o relație care te-a obosit atât de mult și știi că potențiala dragoste a vieții tale te așteaptă undeva.

Asta e problema. Nu ți-ai cunoscut încă bărbatul. Nu ai cunoscut un om care va fi răspunsul la coșmarurile tale. Nu ai întâlnit pe cineva cu care poți crea o relație. Și, în general, îți pare că întâlnești doar bărbați care știu doar să îți frângă inima, nu să te iubească.

Și totuși continui să cauți. Și cu fiecare bărbat care te dezamăgește, speranța ta de a găsi pe cel potrivit se năruie. Probabil nu înțelegi esența problemei. Iată care poate fi aceasta:

1. Te atrag bărbații pe care vrei să îi schimbi.

Încetează să mai percepi bărbații ca proiectele. Nu încerca să îi tratezi ca subiecte ale scopurilor și viselor personale. Nu poți schimba o persoană fără dorința ei.

2. Îți este frică de o relație serioasă.

Da. În adâncul sufletului tău, probabil că te temi de ceva mai serios. Și din acest motiv, în subconștient, ești atrasă de bărbații care la fel nu sunt pregătiți pentru ceva serios.

3. Nu accepți bărbați previzibili deoarece îți par plictisitori.

Dar previzibilitatea nu este întotdeauna ceva rău. Nu neglija bărbatul previzibil pentru că pur și simplu crezi că este plictisitor. Doar un previzibil îți va da un sentiment de stabilitate și coerență în relații.

4. Ești orbită de aspectul fizic al persoanei

Privește dincolo de aspectul fizic al unei persoane. Dă-i o șansă unui bărbat care nu este atât de atrăgător. S-ar putea să rămâi uimită cât de frumos este înăuntru.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.