×
4 greșeli în relațiile făcute de 90% dintre femei

4 greșeli în relațiile făcute de 90% dintre femei

De ce ne complicăm singuri?

1. Ele citesc notații prea des

Una dintre cele mai frecvente greșeli ale unei femei într-o relație este provocarea unui partener la o ceartă. Se referă la obiceiul de a citi „prelegeri” despre cum și de ce trebuie făcut ceva. Adesea, acestea sunt lucruri banale, pe care femeia, cu toate acestea, le monitorizează zi de zi, oferindu-le o atenție nemeritată.

2. Există o linie foarte fină între ocupație și accesibilitate

O altă greșeală a femeilor este legată de nivelul lor de accesibilitate și, ca urmare, stima de sine. În cazul în care o femeie este întotdeauna la dispoziția partenerului ei, indiferent de comportamentul său, atunci în timp ea își pierde valoarea nu numai în ochii lui, dar, de asemenea, în fața ei însăși.

Citește: Cum să fii o femeie care să-i placă oricărui bărbat

Dacă o femeie se consideră un lider și începe să joace rolul de „mămică” într-o relație, ea își pierde rapid atracția sexuală pentru un bărbat.

Cea mai bună opțiune este o combinație de două elemente care împreună ar trebui să contribuie la crearea unor relații armonioase și flexibile. Dacă o femeie înțelege propriile sentimente, ea își dă seama că calitatea relației depinde în primul rând de calitatea relației ei cu ea însăși. Pentru fericirea și satisfacția ei de necesități, ar trebui să fie ea însăși responsabilă (ca toți oamenii în general).

3. Ele nu recunosc sentimentele de fericire

Marea responsabilitate pentru acest lucru revine părinților care nu au putut insufla fiicelor lor înțelegerea fericirii la o vârstă fragedă.

De regulă, la maturitate, astfel de fete își găsesc fericirea în altcineva, de exemplu, într-un partener. Și de fiecare dată, simțindu-se nefericită, femeia dă vina pe el, dăunând astfel relației.

4. Ele nu-și dau seama de propria lor frumusețe

Incertitudinea cu privire la aspectul său, într-o măsură sau alta, este un sentiment familiar pentru fiecare femeie. Această eroare se bazează pe teama de a nu satisface așteptările societății sau ale partenerului, precum și pe comparația constantă a sinelui cu alte femei sau o versiune mai tânără a lor.

Nemulțumirea constantă față de sine poate avea uneori un impact serios asupra stărilor și dorințelor femeilor și, prin urmare, dăunează relației lor cu un partener. Și când o femeie își dă seama în cele din urmă de frumusețea ei externă și interioară, începe să se bucure de ea și să aibă grijă de întreținerea sa, relația devine imediat mai stabilă și fericită.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.