×
4 semne că el își dorește o relație de lungă durată, dar se teme să recunoască aceasta

4 semne că el își dorește o relație de lungă durată, dar se teme să recunoască aceasta

Pentru bărbatul potrivit, vei fi întotdeauna o prioritate!

Probabil s-a întâmplat în viața ta că, după câteva întâlniri, ai început să te întrebi dacă este sau nu îndrăgostit de tine.

Ar fi mai bine, desigur, să întrebi direct despre asta. Se poate dovedi ca gândurile și sentimentele pe care le poartă în sine sunt  în concordanță cu ceea ce simți și gândești tu. Desigur, acest lucru va necesita mai mult curaj, dar dacă te gândești să creezi o relație serioasă cu această persoană – este mai bine să vorbești deschis despre acest subiect.

Cu toate acestea, dacă nu ai curajul să începi o conversație sau dorești să te asiguri, atunci acordă atenție acestor 4 semne care sugerează că te ia foarte în serios.

1. El este întotdeauna undeva aproape de tine

Primul și cel mai evident semn: dacă el este cu adevărat interesat, el va încerca să fie mereu aproape de tine. Chiar dacă nu va fi fizic în apropiere, va încerca în continuare să se facă simțit cu orice scop.

Dacă în cea mai romantică perioadă de întâlnire, de multe ori trebuie să te gândești la faptul că nu l-ai văzut de mult timp, asta înseamnă că în curând va dispărea din vedere pentru totdeauna. Pentru că, dacă un bărbat vrea să creeze o relație de durată cu tine, el va încerca să facă totul pentru a nu uita de el.

2. El planifică totul singur

El va dori ca toată conștiința ta să fie capturată doar de el, așa că va încerca cât mai curând posibil să programeze toate întâlnirile apropiate.

El însuși sugerează ce veți face în week-end, iar la sfârșitul întâlnirii își face planuri pentru următoarea întâlnire cu tine. Iar dacă la sfârșitul întâlnirii el spune ceva de genul: „Îți voi scrie … Poate că într-o zi ne vom întâlni”, atunci este cu siguranță un indiciu urât că ești o opțiune de rezervă pentru el.

Așa că nu cădea în capcană, pentru că pentru bărbatul potrivit vei fi întotdeauna o prioritate. După cum spun italienii, numero uno.

3. Dezvoltarea relațiilor

Dacă el are într-adevăr planuri mari pentru tine, atunci el va încerca să petreacă cât mai mult timp cu tine. Acest lucru înseamnă că el nu va fi doar fizic prezent, dar va încerca, de asemenea, să îți acorde toată atenția lui.

El îți va cere în mod direct să-i acorzi timpul tău, iar în schimb îl vei primi pe el în totalitate. Și datorită lui, relația voastră va face un nou pas înainte: el va împărtăși o poveste despre momentele cele mai interioare ale vieții sale, va spune despre muzica sa preferată, despre muncă și alte detalii personale importante, pentru că vrea să devii o parte a vieții sale în toate sensurile.

4. Un sentiment de pace

Este destul de firesc ca alături de persoana ta să ai sentimente de pace și satisfacție. Te vei simți relaxată în prezența lui, astfel încât relația va progresa în modul cel mai organic.

Un studiu realizat pentru proiectul de carte Everlasting, în care au fost intervievate cele mai fericite cupluri, a permis să afle că principalul „adeziv” al relației lor a fost confortul și ușurința pe care au experimentat-o unul lângă celălalt.

În cazul în care relația cu cel ales este mai mult ca o luptă, atunci poate că este timpul să mergi mai departe. Dar dacă lângă acest bărbat te liniștești și starea ta de spirit se îmbunătățește, atunci, așa cum se spune, el trebuie să fie al tău!

Astfel, într-o relație armonioasă, chiar și procesul de depășire a obstacolelor va părea destul de simplu. În orice caz, problemele din relație vor deveni relativ mai puțin stresante și mai ușor de rezolvat.

Dacă toate aceste 4 semne sunt prezente în relația voastră, atunci înseamnă că el este „bărbatul tău”. Oferă-i timp ca să depășească frica înainte să-și mărturisească sentimentele.

Și chiar dacă nu există un astfel de bărbat lângă tine, nu ar trebui să te întristezi. Amintește-ți că ești o femeie frumoasă demnă de iubire. Apariția bărbatului potrivit în viața ta este doar o chestiune de timp. Într-o zi va apărea în pragul vieții tale și atunci vei înțelege totul.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.