×
5 abilități într-o pereche cu adevărat puternică

5 abilități într-o pereche cu adevărat puternică

Dacă Stephen Covey ar fi scris o carte despre relații – cele 5 abilități ale unui cuplu cu adevărat puternic ar suna așa!

Un cuplu puternic este partener cu obiective și ambiții comune. Aceștia sunt oameni care sunt dispuși să meargă împreună până la capăt și să nu se prăbușească nicăieri. Jurnalistul american Jeff Rolland știe foarte bine cum să devină „acel cuplu”. Căci, nu e așa de simplu.

Deci, aici sunt cinci abilități, realizarea cărora te vor ajuta pe tine și pe partenerul tău să deveniți o pereche foarte puternică:

1. Obiective comune și viziune asupra lumii

Când partenerii au obiective similare și viziune asupra lumii — sunt invincibili. Ar trebui să priviți și să mergeți într-o direcție, în nici un caz, fără a întoarce sau a trage pătura peste tine.

2. Comunicare

Comunicarea într – o relație este un punct obligatoriu. Numai prin comunicarea și abilitatea de a auzi problemele și dorințele partenerului tău, poți ajunge la un numitor comun și să vă deplasați într-o direcție.

3. Creșterea personală

Dacă amândoi veți ajunge la dezvoltare și veți învăța, completând punctele slabe și punctele forte ale celuilalt — veți putea cuceri lumea.

4. Priorități

Munca este importantă, dar nu trebuie să uităm unul de celălalt, aniversările și alte evenimente importante. Stabiliți corect prioritățile, deoarece relația voastră este la fel de importantă ca și munca.

5. Sprijin infinit reciproc

Un cuplu real nu poate chiar să calculeze cât de mult sprijin și înțelegere a fost investit în relația lor. Și asta face ca o astfel de relație să fie cu adevărat puternică.

Un cuplu puternic reprezintă persoane care sunt absolut încrezătoare în relațiile lor, în munca lor și în ei înșiși. Acestea sunt două persoane cu obiective comune și aceeași viziune asupra lumii. Și aceasta e minunat.

Autor – Jeff Rollon

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.