×
5 concluzii făcute de bărbații care înșeală

5 concluzii făcute de bărbații care înșeală

Cât de des înșeală bărbații? Statistica arată că majoritatea nu doar înșeală, dar cred că este ceva normal, referindu-se la natura masculină. Însă totuși, fac unele concluzii despre ce nu trebuie să facă și unde duce decizia de a înșela.

nu e un motiv de mândrie

Bărbații adecvați nu vor vorbi la stânga și la dreapta despre aventurile amoroase. Ei nu consideră acest lucru un motiv de mândrie. Singurii cărora ei le pot vorbi despre asta sunt cei mai apropiați prieteni.

Chiar și așa, ei decid nu să se laude, ci să-și împărtășească problema apărută.

scânteia brusc apărută dispare brusc

Aventurile de astea sunt aventuri, pentru că se sfârșesc la fel de repede precum încep. Pasiunile de acest gen se sting rapid și pot să dureze maximum jumătate de an.

După care legătura se rupe fără șanse de a dezvolta o relație.

posibilități supraevaluate

Deseori un bărbat înșeală nu pentru că a fost atras de o altă femeie, ci pentru a își demonstra sieși că poate obține fructul interzis și nu doar unul.

Cel mai ușor este la început, pentru că atunci când a cincea sau a zecea femeie cere atenție, ceva mai mult, începe adevăratul haos.

cu ce sunt mai bun decât ceilalți?

Anume din datele acestei statistici, unde aproape 70% dintre bărbați consideră că înșelarea este un lucru normal, însuși bărbatul va face o concluzie cu ce este mai bun decât ceilalți.

În aceste momente se trezește demnitatea din el și valoarea fidelității.

Finalizarea vechiului obicei

După câteva greșeli săvârșite, fiecare bărbat înțelege că dacă vrei să găsești o nouă amantă, trebuie întâi de toate să o anunți pe cea existentă că totul s-a terminat întrei ei.

Dacă nu vei face acest lucru, vei fi nevoit să alergi dintr-o parte în alta și până la urmă nu vei rămâne cu nimic.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.