×
5 etape brutale de conștientizare că nu vă este menit să fiți împreună

5 etape brutale de conștientizare că nu vă este menit să fiți împreună

Uneori relațiile se pot termina, de parcă ar părea, de la nimic. Erai fericit, și brusc ai fost lăsată singură. Dar, de obicei, unul sau ambii parteneri trăiesc un moment atât de profund ca realizarea faptului că relația voastră nu are viitor. Și acesta este un sentiment teribil, care este chiar împărțit în 5 etape.

1. Negarea.

Realizarea că relația voastră nu va dura mult timp nu va veni peste noapte. Poate fi un moment de claritate după multe îndoieli. Poate că ceva este în neregulă în relație, poate ați fost înstrăinați unul de celălalt, ați încetat să vă atrageți unul pe celălalt. Înțelegi că ai încetat să-ți vezi viitorul cu el sau că vreți chestii diferite de la viață, dar nu sunteți gata să acceptați pe deplin ce înseamnă pentru relația voastră. Deci, în loc de a rezolva o problemă, vă ascundeți sentimentele și sperați că totul se va rezolva de la sine.

2. Furie.

Problemele devin din ce în ce mai greu de negat. Nu le-ați înțeles și au început să vă influențeze relația. Poate că ați început să vă certați mai mult și să discutați mai puțin. Poate că nu mai vrei să te atingă. Și începeți să vă iritați unul pe celălalt, începi să cauți un motiv să stai în afară. Încă mai speri că acest lucru este doar o perioadă proastă, că totul va trece, dar devine mai greu pentru tine să-ți spui asta.

3. Negocieri.

Ei bine, acum este imposibil de negat – prăpastia dintre voi începe să se lărgească. Poate chiar ai început să vorbești despre asta (sau să te cerți despre asta). Încerci să rezolvi ceva, dar în adâncul sufletului tău știi că nu va funcționa și toți prietenii tăi, care urmăresc dintr-o parte situația, sunt de acord cu asta. E timpul să salvezi, pentru că, sincer, nevoile tale emoționale nu sunt îndeplinite.

4. Depresia.

Ascultă, doar pentru că îți dai seama că nu vă este destinat să fiți împreună, asta nu înseamnă că nu îți va face rău despărțirea. Suferi deja, chiar dacă nu ați decis încă să renunțați complet. Începeți să vă imaginați cum va fi viața după despărțire. Cum veți putea trăi unul fără altul? Dacă locuiți împreună, cine va pleca? Voi veniți mai aproape de sfârșitul relației, dar o parte din voi nu este încă gata să renunțe, chiar dacă inima voastră este deja ruptă.

5. Acceptarea.

Poate fi dur, dar deja ați acceptat pe deplin că, deși această persoană nu este indiferentă față de tine, el nu este acel unic. Este timpul să faceți următorul pas și să mergeți mai departe. Nu te minți pe tine, partenerul și prietenii. Nu este ușor, dar dacă renunți la el și accepți adevărul amar, vei câștiga libertate.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.