×
5 etape prin care trece un bărbat  atunci când își găsește femeia potrivită

5 etape prin care trece un bărbat atunci când își găsește femeia potrivită

Majoritatea bărbaților care nu planifică nimic serios cu diferite femei își întâlnesc jumătatea atunci când se așteaptă cel mai puțin. La început, ei nu-și dau seama de faptul că și-au întâlnit jumătatea, dar, treptat, această femeie începe să-i schimbe pe ei și opiniile lor asupra vieții.

În procesul de acceptare a acestor schimbări, bărbații trec de obicei prin mai multe etape:

1. Negare.

Când un bărbat simte că se îndrăgostește, prima etapă este întotdeauna negarea că aceasta se întâmplă cu el. Bărbații care nu sunt obișnuiți cu relații serioase nu doresc să accepte că în viața lor a apărut o femeie specială. De obicei ei  încearcă să – și spună că e doar o nouă aventură. Pentru că nu sunt dispuși să recunoască faptul că au devenit slabi, că dragostea îi face așa, nu vor să se deschidă cuiva.

2. Respect.

În această etapă, bărbații încep să realizeze că, cu această femeie, se simt diferit decât înainte. Pentru prima dată în viață, acest bărbat simte că este respectat și că trebuie să o respecte și el. El simte că această femeie merită timpul, efortul, respectul și dragostea sa. Ca niciodată înainte, el apreciază ceea ce are și nu vrea să piardă.

3. Încredere.

În majoritatea relațiilor, încrederea urmează  după respect. Mulți bărbați tind să-și păstreze trecutul emoțional în sine. Dar când un bărbat este cu adevărat interesat de o femeie, el vrea să împărtășească cu ea tot ceea ce era și este în viața lui. Când un bărbat simte că această femeie este pentru el, nu se teme să i se deschidă.

4. „Sunt pregătit pentru asta?»

Deși totul pare să fie bine, majoritatea bărbaților încep să se îndoiască de ei înșiși și de relațiile lor. Ei nu sunt siguri că sunt pregătiți pentru ceva serios, fără să-și dea seama că deja totul este serios. Ei se tem că nu sunt suficient de buni pentru a face acest lucru și, în același timp, se tem că vor fi răniți pentru că s-au deschis deja acestei femeie.

În această etapă, mulți bărbați pot încerca să scape, dar în cele din urmă își dau seama că această femeie este prea valoroasă pentru ei, iar teama de a pierde femeia iubită depășește teama de a experimenta durerea.

5. Acceptare.

Este o etapă în care majoritatea bărbaților își dau seama că această femeie este extraordinară, este una la un milion. Bărbatul înțelege în cele din urmă că ea este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla. El acceptă că acum el este un om nou, că el a terminat cu jocurile. Această femeie este acum parte din el și nu-și poate imagina viața fără ea. Aceasta înseamnă că el și-a găsit în sfârșit femeia potrivită.

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.