×
5 gesturi nebune făcute în numele iubirii

5 gesturi nebune făcute în numele iubirii

Cineva numește dragostea o nebunie simplă comparabilă cu o patologie mentală. Poate că au dreptate, pentru că acest sentiment este atât de puternic încât oamenii din această stare nu dau întotdeauna un raport la acțiunile lor. Dar poveștile despre care vom vorbi astăzi sunt la hotarul dintre realitate și nebunie. Și toate astea pentru dragoste. Deși, după cum ni se pare, cauza acestor nebunii nu este dragoste, ci ciudățenia eroilor noștri. Deși erau și câteva povești romantice. Dar ce altceva, când este vorba de un sentiment atât de frumos și atotcuprinzător?

1 Bărbatul și-a înscenat propria moarte pentru a-și cere iubita în căsătorie

Imaginați-vă următoarea situație. Autostrada. Capota mașinii, sfărâmată în bucăți. Undeva în apropiere este trupul sângeros al unui tânăr care, cu puțin timp înainte, stătea în spatele volanului. Ajunși la locul accidentului, fata află că acest tânăr este iubitul său. „Am încercat să-l salvăm, dar leziunile sunt prea grele. Din nefericire, e mort „, se auzi o voce din spatele fetei. Întorcându-se, vede un bărbat într-o haină albă, înclinându-și capul. Apoi el însoțește fata la o ambulanță pentru a asista la certificarea morții iubitului ei. Dintr-o dată, din spate apare același bărbat  „mort” cu baloane în mână și îi cere mâna fetei.  Întreaga poveste descrisă mai sus seamănă cu complotul unei tragicomedii proaste.

De fapt, acesta este cazul real al unei farse. În mod ciudat, rusul Alexei Bykov a decis să facă cererea în căsătorie prietenei sale. Și tipul a pregătit totul atât de bine, încât, pentru acest scop, a angajat un regizor, cascadori, artiști de machiaj și chiar un scenarist pentru a face totul să pară cât mai autentic posibil.

„Am vrut să-i arăt cât de tragic ar fi moartea mea pentru ea, ca să înțeleagă cât de mult mă iubea”, a mărturisit mai târziu Alexei. Totuși, să recunoaștem, gestul lui Alexei seamănă mai mult a nebunie curată.

2 Un tânăr a cerut să fie împușcat pentru a fi iertat de iubită

Se pare că după prima poveste nu mai este nimic de surprins. Dar povestea asta e chiar mai sălbatică și mai proastă. S-a întâmplat cu un tip de 20 de ani pe nume Jordan Cardella, care totuși nu a putut obține iertarea prietenei. Nu știm cum a greșit, însă el a mers la extreme și l-a rugat pe prietenul tău Michael Vezik să-l împuște în timp ce mergea cu prietena lui.

Gen, după aceasta iubita îl va jeli, va înțelege cât de mult îl iubește și îi va ierta toate greșelile. Deoarece Michael era la fel de prost ca și Jordan, el a fost de acord să îndeplinească cererea prietenului. În plus, în conformitate cu ideea autorului, trebuiau să fie efectuate trei împușcături.

Apoi, într-una din zilele calde, Jordan se plimba în parc cu prietena lui. Undeva într-o ambuscadă, țintind cu atenție, Michael a împușcat o singură dată și l-a rănit pe Jordan la mână. El, desigur, căzu, închizând rana sângeroasă. Fata – în șoc, și prietenul lui Michael – de asemenea. Despre alte împușcături nici nu mai era vorba. Jordan a fost dus de urgență la spital. După cum s-a constatat, împușcarea unei persoane nu este binevenită, chiar dacă această persoană însăși a cerut-o.

3 A săvârșit un jaf în numele iubirii

În această poveste, de asemenea, nu a fost fără criminali, cu toate acestea, impulsul a fost mai puțin egoist și mai romantic. Floridian Marques Baldwin, în vârstă de 22 de ani, a comis patru jafuri armate, dintre care 3 au avut loc în cafeneaua rețelei americane Waffle House. Toți banii răpiți intenționa să-i folosească pentru răscumpărarea prietenei sale, prostituată. Tipul, desigur, a fost încarcerat, dar actul său pare cu adevărat cavaleresc.

 

4 Un angajat NASA a furat piatra lunii pentru o seară romantică

Doi angajați ai NASA au elaborat un plan complex pentru a fura exemplare  piatră de lună din spațiul de depozitare al organizației. Dar nu în scopul vânzării și îmbogățirii. Pur și simplu un tip a vrut să pună aceste pietre peste patul său pentru a face dragoste cu iubita lui.”Stupid și romantic”, spui tu. „Așa cum este pentru dragoste”, răspundem noi.

5 Un cuplu a trăit toată viața în peșteră pentru a fi tot timpul împreună

Această poveste este cea mai romantică dintre cele descrise mai sus. În anii 50 ai secolului trecut, un băiat de 19 ani din China, numit Liu Guojiang, s-a îndrăgostit de o fată Xu Chaocin, care, în afară de faptul că era cu 10 ani mai în vârstă decât el, era și văduvă. Fundamentele morale ale acelor timpuri au interzis o astfel de alianță, iar oamenii nu au permis iubiților să fie împreună. Așa că au decis să nu se îngrijească de opinia publică și au mers să trăiască într-o peșteră fără facilități (chiar și fără electricitate și apă), unde au locuit împreună timp de 50 de ani.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.