×
5 greșeli uriașe pe care le face o femeie când își caută iubirea

5 greșeli uriașe pe care le face o femeie când își caută iubirea

Ești o femeie superbă, dar singură. Care este problema? Uneori o asemenea încredere în sine poate acționa împotriva ta. Și chiar la prima întâlnire. Pentru că asta nu trebuie să faci când te întâlnești prima dată cu un bărbat:

1. Să te comporți ca la un interviu de angajare

Când o femeie nu flirtează, bărbatul se simte ca fiind interogat sau intervievat. Se întreabă de ce s-au mai întâlnit. De ce îl întreabă dacă își dorește copii și câți.

Multe femei cred că, cu astfel de întrebări, „elimină” bărbații macho și pe cei neserioși. De fapt, în așa transformi cu succes o întâlnire într-un interviu de angajare. Trebuie măcar să flirtezi, să te distrezi, să fii sexy și jucăușă.

Răspunsurile la toate întrebările care sunt atât de interesante pentru tine la prima întâlnire, le vei afla în prima lună de comunicare. Și la prima întâlnire relaxă-te și încearcă să simți acea „chimie” dintre voi.

2. Începi competiția cu un bărbat

Nu este nevoie să îți faci publicitate, să îți prezinți realizările și să te lauzi. Din nou îți repet: prima întâlnire este despre divertisment, relaxare și bucuria de comunicare, dar nu o prezentare personală. Un bărbat vrea să simtă ceva și să nu audă o discuție seacă, de ce ar trebui să se căsătorească cu tine.

3. Uiți să flirtezi

Privește-l în ochi, zâmbește-i, fă-i complimente și râde la glumele lui. Când nu faci acest lucru e ca și cum ai fi la muncă. sunteți la locul de muncă. Relaxează-te, ziua ta de muncă s-a încheiat.

4. Nu îl atingi

Acest lucru este uitat de multe femei la prima întâlnire. Asta nu înseamnă că eşti vulgară sau perversă. Dar să nu atingi deloc un bărbat este o greșeală. Poți să-i iei de mâna sau cel puțin de braț când mergeţi. Aceasta este doar o modalitate subtilă de a-ţi arăta interesul.

5. Nu îi oferi niciun indiciu

Vrei să vă întâlniți din nou? Spune-i. Poate într-o conversație ai aflat că vă place una şi aceeaşi trupă rock. Apoi poți spune ceva de genul: „Trebuie să știm când au un concert”. Bărbatul ar putea să-ţi propună să mergeţi împreună.

sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.