×
5 lucruri care îi înnebunesc pe bărbați

5 lucruri care îi înnebunesc pe bărbați

Toți bărbații sunt diferiți, dar sunt câteva lucruri la care niciunul nu poate rezista.

Problema atractivității feminine a fost întotdeauna un mister. Uneori te uiți la o fată: și s-ar părea că nu are nimic special, iar bărbații sunt literalmente nebuni după ea. Sau, dimpotrivă: frumoasă, inteligentă, și singură.

Oamenii de știință au efectuat mai mult de o sută de experimente pentru a ajunge în sfârșit la acest mare mister: „Ce ne atrage unul pe altul? Ce te face să te înnebunești din dragoste? ”

Desigur, simpatia și atracția este o chestiune de gust. Cuiva îi plac blondele, alții preferă femeile tăcute și multe altele. Dar nu poți nega încă un moment ca prezența carismei. Aceasta este prezentă atât la bărbați, cât și la femei, și atrage – ca un magnet.

În acest articol, în special, vom vorbi despre femei care înnebunesc bărbații. Despre femei care nu fac nimic intenționat pentru asta, dar oricum ies în evidență din mulțime. Ele pur și simplu atrag, atrag și nu sunt ca altele …

Cert este că au caracteristici pe care bărbații le adoră pur și simplu. Care sunt acestea? ..

1. Când atracția devine al doilea ”Eu”, a doua natură

E vorba de atractivitate fizică. Desigur, o femeie fermecătoare știe să se comporte și să arate bine. Nu trebuie să faci nimic „special” pentru a arata uimitor de frumos. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să cumperi lucruri super-la modă, să te antrenezi ore întregi în fața oglinzii cu un zâmbet fermecător sau să aplici un machiaj uimitor. Ești frumoasă fără toate astea – asta trebuie să-ți amintești mereu și în toate circumstanțele.

Uneori, tot ce ai nevoie este naturalețe și simplitate. Nimic nu fascinează inima unui bărbat mai mult decât aceste două calități. Fii tu însuți.  Dacă ești sigură că arăți frumos, chiar și cu părul umed de ploaie și pantofi de anul trecut – vei arata bine și pentru alții. La urma urmei, vei fi tu însuți!

Dacă îți vei face griji cu privire la cele mai nesemnificative lucruri cum ar fi haine sau aspect, nu vei fi capabilă să impresioneze cu adevărat pe alții. Și, prin urmare, în primul rând trebuie să fii fascinată de tine însuți!

2. Când prioritatea ta principală este spiritualitatea și armonia

Este ceva uimitor atunci când o femeie este în armonie și pace cu sufletul ei. Nu e supărată sau enervată când ceva nu merge bine. La urma urmei, o astfel de femeie știe că în viață se întâmplă tot felul de zile: atât însorite, cât și ploioase. Dar acest lucru nu-i umbrește lumina și bucuria.

Adevărata doamnă știe să-și protejeze spiritualitatea și să nu lase haosul și cruzimea acestei lumi să lovească în ea. Ea înțelege foarte bine că soarta nu este ceva care poate fi câștigat la loterie. Ea înțelege perfect că fiecare dintre noi are sute de motive pentru a ne simți rău și de a renunța.

Ce o face diferită de alte femei? Felul în care reacționează la loviturile sorții. Ea nu permite să i se șteargă zâmbetul de pe fața ei, să stingă focul în ochi sau să se transforme într-o creatură nervoasă și răutăcioasă. O astfel de femeie știe că după ploaie apare întotdeauna soarele. Și exact așa se întâmplă în viața ei!

3. Când te iubești pe tine însuți

Iubirea de sine (a nu se confunda cu egoismul și aroganța!) este o trăsătură foarte atractivă în ochii bărbaților. Bărbații iubesc femeile care se iubesc pe ele însele. Rețineți că nu este vorba despre narcisism și alte abateri, ci despre dragoste sănătoasă și acceptarea de sine ca o persoană.

O femeie care se iubește își cunoaște valoarea. Ea știe cât de mult efort trebuie să facă pentru a rămâne ea însăși, nici să nu cedeze, nici  să se trădeze. Ea știe cât de mult trebuie să facă ca să fie fericită.

Citește: 5 moduri de a deveni cea mai bună fată din lume pentru el( sfat de la un bărbat)

Ea muncește, dar nu își permite să se transforme într-un robot care vrea să reușească cu orice preț. Ea își amintește că prioritatea principală este ea însăși. Nici cariera, nici banii, nici aprobarea altor persoane, ci anume – ea însăși.

Ea se iubește pe ea însăși, și, prin urmare, iubește toți oamenii din jur. Și acest lucru se simte. Bărbații pur și simplu înnebunesc când văd această trăsătură în cineva!

4. Când știi să accepți complimente

Dacă ești o femeie elegantă, vei fi întotdeauna în centrul atenției. Vei fi lăudată, copleșită de complimente și acest lucru este firesc. Știai că unele femei sunt pregătite pentru complimente?  Acestea nu fac nimic deosebit, nu se îmbracă ore în șir în fața oglinzii și nu programează fiecare pas.

Ele pur și simplu posedă propriul lor stil! Și cel mai important, știu să accepte complimente. După ce au auzit cuvintele de admirație, astfel de femei nu vor fi confuze, dar nici nu-și vor ridica nasul pe sus. Acestea doar mulțumesc oamenilor și își continuă viața.

De exemplu, dacă colegul tău ți-a făcut un compliment, zâmbește-i, mulțumește-i și spune ceva frumos în schimb. Va fi frumos și natural. Nu ai idee cât de important este să-ți poți aprecia frumusețea și, în același timp, să te comporți natural și cu demnitate.

5. Când te simți confortabil în corpul tău

Fetelor, dacă ați ști cum adoră băieții pe acele fete care se simt confortabil și bine în corpurile sale! Din anumite motive, femeile tind să exagereze „90-60-90” standardele de frumusețe impuse pentru ele. Ele pur și simplu fac tot posibilul pentru a atinge idealul!

Nu e corect. Volumul taliei, câteva kilograme în plus, mărimea sânilor și așa mai departe – toate acestea nu contează pentru bărbatul care te iubește cu adevărat.

Învață să iubești și să admiri toate curbele și formele tale.  Tot ce trebuie să știi este să subliniezi demnitatea. Trebuie să te simți fermecătoare și atractivă în corpul pe care natura ți l-a oferit.

Iubește-te așa cum te-ai născut, iar alții te vor iubi în același fel! Crede-mă, aceasta este o soluție veche, bine dovedită!

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.