×
5 lucruri la care bărbații trebuie să renunțe pentru a găsi o femeie demnă

5 lucruri la care bărbații trebuie să renunțe pentru a găsi o femeie demnă

Fii bărbatul pe care îl merită.

Viața este atât de aglomerată și plină de evenimente încât nici nu observăm cum ne schimbăm. Anii trec în urmărirea visului și tot ce ne rămâne este acel cineva care vine acasă și nu vrea decât să se prăbușească pe canapea, să privească un film și să adoarmă. Și apoi îți amintești că ar fi bine să-ți găsești un partener de viață și să-ți creezi o familie. Dar te-ai schimbat deja. Și iată de ce trebuie să scapi cu siguranță pentru a găsi o femeie demnă:

1. Obiceiurile tale proaste.
Poate că nu știi cum să economisești sau cel puțin să te încadrezi în bugetul tău. Poate ai probleme cu comunicarea și exprimarea gândurilor, sentimentelor. Poate că nu mănânci bine și nu te antrenezi la fel de regulat cum ar trebui. Concluzia este că, pentru a fi cu o femeie demnă, trebuie să fii un bărbat demn. Da, te va iubi așa cum ești, dar probabil că are și standarde pentru ea și pentru bărbatul pe care vrea să-l vadă alături.

2. Nevoia ta de a avea întotdeauna dreptate.
Conflictele și neînțelegerile sunt inevitabile, dar este important să găsim un compromis. Este important să fii flexibil, să înțelegi că nu va fi întotdeauna așa cum vrei tu. Dacă fiecare partener crede că are întotdeauna dreptate, refuză să audă opinia celuilalt și să o ia în considerare, relația nu se va dezvolta.

3. Ego-ul tău.
Când avem 20 de ani, suntem invincibili. Nu avem nevoie de nimeni. Dar, odată cu maturitatea vine conștientizarea că nimeni nu este perfect, că avem ceva de învățat. Și un bărbat poate învăța multe de la femeia sa: aceasta îi deschide o nouă perspectivă asupra lucrurilor. Dar pentru a descoperi această nouă experiență, trebuie să îți lași ego-ul în trecut.

4. Imaturitatea ta.
Poate că este vorba de frica ta de angajament, poate dragostea ta pentru întâlnirile de vineri cu prietenii care se termină mereu cu băutura. Dar când construiești temelia pentru un viitor cu o femeie matură, trebuie să te schimbi. Cuplurile de succes învață și se dezvoltă împreună. Aceștia devin mai maturi ca indivizi și ca un cuplu. Și trebuie să înțelegi că o femeie demnă nu visează la un bărbat mediocru.

5. Iresponsabilitatea ta.
Dacă nu ai planuri de viitor pentru tine, de unde vin pentru un viitor cu o femeie? Dar o fată demnă își stabilește obiective, planifică viitorul și merge spre el. Și așteaptă același lucru de la bărbatul ei. Își dorește un partener de viață și nu doar să vadă ce se va primi din această relație.

Cel mai important lucru este că atunci când scapi de aceste 5 puncte este că nu pierzi nimic. Dimpotrivă, dobândești: înțelepciune, maturitate, fericire potențială împreună cu persoana iubită.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.