×
5 lucruri la care trebuie să atragi atenția pentru a evalua o fată

5 lucruri la care trebuie să atragi atenția pentru a evalua o fată

A fi într-o relație este minunat, aceasta are o mulțime de bonusuri frumoase. Este important să alegi persoana potrivită cu care să construiești o relație. Ca să nu dai greș, iată la ce trebuie să acorzi atenție atunci când evaluezi o potențială iubită:

1. La reflecția ta în oglindă.

La propriu. Ești fericit? Ești fericit cu fata asta? Dacă ea nu te face fericit, dacă sunt mai multe momente rele și negative, de ce ești cu ea?

2. La prietenii tăi.

Familia și prietenii tăi sunt primii care observă toate lucrurile rele din prietena ta. Pe de o parte, ele nu par umbrite de sentimente, spre deosebire de tine, iar pe de altă parte, ei îți doresc ceea e mai bun pentru tine. Întreabă-le părerea despre ea. Poate că tu nu observi cum te plângi de ea tot timpul.

3. La eforturile ei.

Amintește-ți de întâlnirea voastră. Cum s-a comportat fata? A încercat să te surprindă cu ceva, a făcut unele surprize? Sau a așteptat să o inviți la restaurant și să-i oferi flori? Cum este acum? Evaluează dacă e pregătită să facă un efort pentru relația voastră.

4. La programul tău.

Cu toții petrecem mult timp împreună când întâlnim pe cineva. Dar dacă tot timpul liber îl petreci doar cu ea, dacă uiți deja de prieteni, rude și hobby-uri, este un semn rău. Și invers – dacă ea nu găsește timp pentru tine întotdeauna, nici asta nu e bine.

5. La rețelele ei de socializare.

Astăzi, rețelele sociale pot spune multe despre o persoană. Ce fotografii postează pe net? Ce scrie la alții în comentarii? Este înclinată să argumenteze și cum se exprimă? Încearcă să folosești bunul simț pentru a-i evalua pagina.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.