×
5 lucruri pe care un bărbat le face doar pentru femeia pe care o iubeşte

5 lucruri pe care un bărbat le face doar pentru femeia pe care o iubeşte

La două săptămâni de la nunta noastră, am aflat lucruri îngrozitoare. Nu a trecut bine nunta noastră, plină de fericire şi jurăminte pentru o iubire veşnică, că părinţii mei m-au anunţat că divorţează după 27 de ani de căsnicie.

Să spun că am fost distrusă înseamnă să nu spun nimic. Au trecut câteva nopți când am urlat continuu în pernă, fără să vreau să văd pe cineva sau să fac ceva. Soțul meu a fost cu mine tot timpul.

El m-a îmbrăţişat. Mi-a dat un spațiu personal. Mi-a preparat mâncarea preferată. A sunat la oficiul meu și a rămas cu mine când nu voiam să fiu singură. Amintindu-mi de acele zile,  mi-am dat seama că mă iubește cu adevărat.

Și deși aceasta este o experiență mai tristă, există anumite moduri în care îţi poţi da seama că un bărbat te iubește. Acest lucru poate fi văzut în acțiuni – acelea care nu sunt făcute pentru toată lumea. Desigur, există ele sunt mai multe, dar aici sunt 5 cele de bază pe care un bărbat le face numai pentru femeia pe care o iubește.

1. El chiar te ascultă. Când o persoană nu este indiferentă față de tine, fiecare cuvânt pe care-l spune este important pentru tine. Iei în considerare opinia și sfaturile sale. Vei înțelege că te iubește pentru că are încredere în tine suficient pentru a cere ajutor și sfaturi.

2. Va discuta și se va certa cu tine. Dacă nu vă pasă de rezultat, nu vă certați, nu? Prin urmare, dacă este cu adevărat important pentru bărbat ca să rezolve o problemă, el va dori să discute despre ea și să se certe până când veți găsi o soluție.

3. El va fi gata să-și schimbe opinia. Chiar și cel mai încăpățânat bărbat va fi gata să-și schimbe ideile pentru femeia pe care o iubește. Toate pentru că îi respectă opinia și este importantă pentru el. El va dori să găsească un compromis și va face acest lucru cu bucurie.

4. El va lupta mereu pentru tine. Și nu doar pentru a-și satisface ego-ul masculin. Ci şi pentru că știe că o femeie care tine este foarte greu de găsit. Pentru că nu vrea să te piardă și va lupta.

5. El va face totul pentru dragul iubitei sale. El o va sprijini, va ajuta, se va distra cu ea și îşi va împărtăși vise. El vrea să-și petreacă viața cu ea și să învingă împreună toate bătăliile vieţii.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.