×
5 moduri de a deveni cea mai bună fată din lume pentru el( sfat de la un bărbat)

5 moduri de a deveni cea mai bună fată din lume pentru el( sfat de la un bărbat)

„Dacă vă certați ca un cuplu căsătorit, comunicați ca cei mai buni prieteni, flirtați ca doi îndrăgostiți, vă protejați unul pe altul ca un frate și o soră, atunci sunteți destinați să fiți împreună.”

„Dragostea nu vine atunci când găsești partenerul perfect, dar când înveți să vezi imperfectul perfect,”

Sam Keen.

Învață să iubești cu toată inima și să nu folosești relația ca instrument pentru a-ți umple goliciunea interioară. Echilibrează-ți emoțiile și gândurile, crede în dragostea pe care o oferi altei persoane.

Și de asemenea – nu încerca să-ți faci partenerul gelos în speranța că el va dovedi cumva dragostea lui pentru tine. Știu că acest lucru se face deseori în filme, dar repetarea acestui lucru în viața reală nu este recomandat.

Iubiți-vă așa cum sunteți, iubește-l pe cel din prezent și bucurați-vă de dragostea care domnește în relația voastră.

Aceasta este calea spre fericire…

1. Respectă-te și nu-ți încalcă demnitatea ta.

În opinia mea, prima regulă a iubirii cere mai întâi să te iubești pe tine însuți. Da, sună un pic egoist, dar dacă nu te respecți, nu te aștepta ca altcineva s-o facă.

Bărbații consideră femeile independente incredibil de atractive. Deci, fii independentă, chiar și în modul în care te comporți. Lasă-i de înțeles că îl iubești, dar nu ești dependentă de el. Nu ezita să indici limitele. Și când începe să se comporte ca un nemernic, nu ezita să-i spui despre asta.

Fii suficient de îndrăzneață pentru a-ți da seama ce simți cu adevărat și că te bazezi pe cont propriu. A fi persistentă e una, dar să fii o cârpă e altceva.

2. Realizează care este diferența dintre sprijin și control.

Eșecurile sunt inevitabile, chiar și în viața prietenului tău. Uneori e doar o perioadă grea, și oricât de mult ar încerca, nu poate face nimic. Această problemă este rezolvată prin acceptarea faptului că totul este temporar.

Într-o astfel de perioadă, este important să fie aproape de el. Acum are nevoie de tine mai mult ca niciodată. Dar femeile fac adesea greșeala de a merge prea departe în sprijinul lor. Deci, luarea deciziilor în locul lui, pentru că este vulnerabil la moment, nu este deloc un sprijin.

Nu-l mai băga în seamă. Acum nu este ușor pentru el, nu trebuie să agravezi situația. În schimb, vorbește cu el, dezvoltați o soluție comună pentru această problema, și, cel mai important, nu-l subestima.

3. Oferă-i puțină libertate.

Dacă prietenul tău merge la o petrecere cu prietenii lui și nu te invită cu el, este pentru că vrea să se distreze, nu pentru că încearcă să te evite.  Dacă scrie un mesaj cuiva, dar nu poți vedea ecranul telefonului, e personal și nu e treaba ta, nu pentru că flirtează cu o blondă de alături.

Încrederea joacă un rol foarte important în relații. Oricât de dificil ți se pare, nu te mai îndoi de intențiile lui.  Dacă nu ești mulțumită de comportamentul lui, discută cu el într-un mod serios și nu pe ocolite. Deci, astfel te vei proteja de furie, situații dramatice și nopți nedormite.

4. Rezolvă conflictele ca o persoană matură.

Dragostea e ca un munte. Aceasta este plină de urcușuri și coborâșuri și atâta timp cât continui să avansezi, ele vor apărea întotdeauna în calea ta. De fapt, dacă nu te cerți niciodată cu prietenul tău, atunci relația ta e deja moartă. Conflictele permit ca vocea ta să fie auzită. În plus, este imposibil să sperăm că totul în viață și întotdeauna va merge fără probleme. Nu sunteți Romeo și Julieta. Conflictele ocazionale pe termen lung sunt inevitabile. Acestea fiind spuse, este foarte important să ne comportăm matur atunci când apar aceste conflicte.

Trebuie să înțelegi, dacă ridică o problemă și începe o ceartă, e pentru că vrea să-l înțelegi sau să vezi o problemă într-o relație, nu pentru că vrea intenționat să-ți facă rău. Încearcă să fii un bun ascultător, învață să ierți, să uiți și să nu scoți lenjeria murdară din casă pentru ca toți să vadă pe rețelele de socializare.

5. Rămâi fidelă intereselor și hobby-urilor tale.

Pe lângă relații, ai și propria ta viață personală. Schimbă-ți periodic imaginea, du-te la sala de sport, mănâncă alimente sănătoase, construiește-ți o cariera de succes …  Ești pe deplin responsabilă pentru tot ceea ce decizi să faci cu viața ta. Deci, explorează, explorează și explorează din nou.

Nu lăsa nicio relație să-ți rețină dezvoltarea. Dimpotrivă, încearcă să îl faci pe prietenul tău implicat cât mai mult posibil în ceea ce faci, în cazul în care are sens.  De exemplu, îl poți invita să îți țină companie într-o excursie cu prietenii tăi sau să-i întrebi părerea despre ceva care să arate cât de mult prețuiești punctul lui de vedere. Oricât de banal ar suna, este bine să știe că prețuiești opinia lui. Cu cât ești mai activă în viața ta personală, cu atât relația ta va deveni mai puternică.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.