×
5 reguli simple de fericire de la o femeie de 92 ani

5 reguli simple de fericire de la o femeie de 92 ani

Ce poveste minunată!

Până la ora opt dimineața, doamna în vârstă de 92 de ani este deja complet îmbrăcată, îngrijită perfect, iar machiajul este aplicat cu gust, deși nu vede bine. Femeia este gata să se mute într-un azil de bătrâni.

Soțul ei a murit recent și nu mai are de ales. În ciuda orelor lungi de așteptare, ea a zâmbit doar drăguț când a fost informată că camera ei era gata. În drum spre lift, i-a fost descrisă camera ei mică, inclusiv cum arată perdelele de la geamuri. „O, îmi vor plăcea”, a răspuns femeia cu un entuziasm a unui copil de 8 ani care tocmai a primit un cățeluș cadou.

„Doamnă Jones, mai bine e să vedeți totul cu propriii ochi … așteptați puțin.”

„Nu contează, a răspuns ea. – Fericirea este ceea ce tu decizi în avans. Indiferent dacă îmi place noua mea casă sau nu, nu depinde de modul în care mobilierul este aranjat, ci de modul în care îmi funcționează mintea. Am decis deja să iubesc această cameră. Astfel de decizii le iau în fiecare dimineață-imediat după ce mă trezesc. Eu pot să aleg: să-mi petrec toată ziua în pat, să-mi amintesc de bolile și părțile corpului care nu mă mai ascultă sau să mă ridic din pat, trăind cu bucurie și recunoștință pentru acea zi. Fiecare zi o percep ca un adevărat cadou și, în timp ce sunt în viață, mă concentrez în întregime pe ziua curentă și pe acele amintiri plăcute pe care le-am păstrat. ”

Și ea a mai spus: „bătrânețea este ca un cont bancar: retragi banii pe care i-ai pus pe el. Prin urmare, vă sfătuiesc să puneți cât mai multe momente de fericire pe contul dvs. bancar. Și totuși încă continui să-mi fac contribuțiile. „

Apoi a vorbit despre cele 5 reguli simple ale unei persoane fericite:

  1. Curățați-vă inima de răutate.
  2. Curățați-vă mintea de griji.
  3. Încercați să trăiți cât mai simplu.
  4. Încercați să oferiți cât mai multe.
  5. Nu vă așteptați la prea multe.

 

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.