×
5 semne ale unei femeie de succes

5 semne ale unei femeie de succes

O femeie de succes-cine este ea? Strălucește, este bine îngrijită, are gânduri rezonabile, vorbire competentă? Sau poate are o haină de blană, mașină, diamante și un șofer personal? Sau este o mamă înconjurată de copii cu un bebeluș în brațe? La urma urmei, conceptul de succes pentru toți este diferit. Ce este o femeie de succes pentru tine? Ce este succesul pentru tine în viața ta?

Nu întotdeauna prezența atributelor succesului indică succesul în viață. Un lucru este important, o femeie de succes- este cea care merge și realizează, știe ce vrea și are ceea ce își dorește.

Cum să devii o femeie de succes?

Astăzi, vreau să împărtășesc cunoștințele mele, care vor pune totul la locul său – acestea sunt cele 5 semne ale unei femei de succes.

1. Încrederea în tine și difuzarea acestei încrederi în lume

O femeie de succes este ca un reflector care emană încredere în sine, în puterea sa și în alte persoane. Indicatorul ei de încredere nu sunt cuvinte, afirmații, ci calm și încredere în aspect.

Există oameni care tot încă caută fericire, binecuvântări, dovezi materiale, ce pot să realizeze. Și există alții care simt această bogăție în interiorul lor. Și în fiecare zi se gândesc cum pot oferi această fericire și altor persoane, cum pot să împărtășesc ceea ce am eu?

2. Capacitatea de a menține un echilibru

Aceasta este viața fără distorsiuni. Acest lucru este atunci când ai timp, planuri, așteptări și acțiuni specifice în mod uniform, în toate domeniile vieții tale. Dar există distorsiuni. Ca atunci când ești  în totalitate dedicată familiei. Știi ce se întâmplă atunci? Începi să lucrezi acolo. Și te simți ca un cal condus. Și pur și simplu mergi la muncă pentru a te odihni de treburile casnice. Și nu mai vorbim despre creșterea carierei sau profesionalism.

Și dacă ești în totalitate dedicată serviciului? Ai succes acolo, ești profesionistă, ești apreciată și respectată, te dedici în totalitate muncii tale, ai ajuns și ai atins toate vârfurile noi. Dar nu mai ai timp pentru familia ta. Nu știi cum să îți  aranjezi casa, cum să faci o relație mai apropiată cu copiii și soțul tău, vii acasă doar să te odihnești.

Iar dacă te dedici în sfera a 3-odihnă, prieteni, hobby-uri, divertisment. Acolo ești fericită, nimeni nu este enervant, relațiile cu prietenii devin din ce în ce mai calzi și mai de încredere, nimeni nu vorbește despre ciorba sărată sau rafturile prăfuite. Acolo simțiți acceptarea deplină. Acceptare completă falsă! Pentru că, atâta timp cât ești tânără, sănătoasă, cu bani,  energică, atragi toată lumea din jurul tău și o umpli cu energie pozitivă. Iar dacă să excludem sănătatea sau banii, vei mai fi încă la fel de interesantă pentru cei de la care ai primit această „acceptare completă”?

Desenează-ți un cerc cu 3 sectoare. Lasă-le să fie în proporție așa cum sunt acum (de exemplu, 20%, 30% 50%) și gândește-te ce poți face pentru ca aceste sectoare să fie armonios identice. Notează-ți tot ce îți vine în cap. Încă mai poți rezolva totul!

3. Personalitate armonioasă
Armonia este o componentă importantă a unei femei de succes. Armonia are două componente: externă și internă. Armonia externă este raportul dintre viața și valorile tale, cum zici și cum arăți. Aceasta este suma ansamblului de haine, machiaj, comportament, vorbire. O astfel de imagine completă. Armonie interioară-calm, bunătate, plenitudine, integritate, înțelepciune, dragoste. Toate acestea le transmitem lumii, indiferent dacă vrem sau nu.

Valori – gânduri – alegere – acțiuni. Acesta este un lanț de tranziție de la armonia internă la cea externă.

4. Energie și starea resurselor

Un indicator al succesului este energia unei persoane, care se realizează printr-un stil de viață sănătos și activ. Și modul în care îți petreci energia depinde de ceea ce îți concentrează atenția. Neatenția risipește întotdeauna energia și fără nici un rezultat.

Omenirea nu a găsit încă o modalitate mai înțeleaptă și mai sigură de a umple energia ca exercițiile fizice + alimente sănătoase+ somn bun + atitudine pozitivă. Și dacă mai există și un scop, atunci o persoană devine automat de succes în drumul spre obiectivul său.

Resursa este un concept exhaustiv. Prin urmare, trebuie completat în mod constant. Și există o mulțime de modalități de refacere și trebuie să-ți alegi propria modalitate, cea care te ajută de obicei.

5. Recunoștința

O inimă recunoscătoare topește gheață. Recunoștința oferă un sentiment de completitudine, integritate, plenitudine. Îți întoarce atenția de la sine către alții, te duce la alte energii și îți schimbă gândirea din cauza daunelor față de abundență.

Și te vei întreba – de ce nu scrii despre succesul unei femei în realizările ei? Acesta e un succes! Îți voi spune un singur secret – fără aceste 5 componente, indiferent de planul pe care îl implementezi, sentimentul de succes nu va fi complet.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.