×
5 semne ale zodiacului, sub care se nasc cei mai slabi bărbați

5 semne ale zodiacului, sub care se nasc cei mai slabi bărbați

Doamne ferește, dacă puterea unui bărbat se manifestă în slăbiciune! Slăbiciunea este o armă feminină. Dar există bărbați care sunt numiți cârpe, papă-lapte sau bărbați care se află sub papuc.

Pe aceștia mereu toți îi râd și urăsc spunând-le o frază specială: „fii în sfârșit bărbat!”.

Există semne ale zodiacului, bărbați fiind mai predispuși să manifeste trăsături slabe ale caracterului:

1. Rac

Racul – blând, senzual, vulnerabil … femeie! Cu toate acestea, acest semn nu scutește bărbații de calități blânde, răsplătindu-i cu un caracter moale și suplu. În mâini pricepute, un astfel de bărbat va învăța rapid principalele adevăruri care fac femeile fericite: cunoașterea tuturor datelor memorabile, cadouri și flori fără motiv, cafea în pat, mic dejun delicios pentru întreaga familie, ajutor prin casă, masaj zilnic și romantism. Și chiar și după ani de viață comună, de rutină, bărbații din zodia Rac nu-și pierd senzualitatea și romantismul.

2. Peşte

Despre bărbații acestui semn spun „nici pește, nici carne”. Aceștia se tem de responsabilitate și răsplătesc cu bucurie o femeie pentru luarea deciziilor serioase.

Bărbații din zodia Pește sunt prietene bune. Ei vor fi soții perfecți pentru femeile care au nevoie de companie pentru a viziona seriale sentimentale și emisiuni de realitate, conversații intime și plângeri cu privire la fragilitatea și nedreptatea acestei lumi. Peștii sunt de asemenea buni ca medicii de casă care au fost bolnavi și s-au tratat atât de mult încât au o experiență medicală de invidiat. Principalul lucru este că nu trebuie să ignori niciodată peștii și nu uita să îi simpatizezi.

3. Balanța

Bărbații acestui semn zodiacal sunt conduși de Venus. Prin urmare, bărbații din zodia Balanță se simt organic în compania femeilor. Ei sunt foarte dependenți de hobby-urile femeilor și suferă de probleme ale femeilor, cum ar fi shopaholismul și conversația. Bărbații din zodia Balanță sunt mai calmi atunci când cineva ia o decizie pentru ei.

Masculinitatea, acțiunile și faptele bărbaților, uneori pur și simplu îi înfricoșează, de aceea sunt sceptici față de eroii istorici și super-eroii cinematografici, numindu-i rupți de realitate.

Periodic, va fi necesară manipularea bărbaților din zodia Balanță cu decizii sau chiar luarea acestora pentru ei. Cu toate acestea, pentru o femeie această circumstanță poate fi favorabilă dacă știe să fie „gâtul”, care se va întoarce astfel încât  „capul” să ia decizia corectă. Principalul lucru este că, în același timp, bărbatul Balanță ar trebui să fie sigur că inițiativa a venit exclusiv de la el.

4. Fecioară

Ce ghinion pentru bărbații care s-au născut sub acest semn feminin! Feminitatea și tandrețea trăsăturilor de caracter sunt inerente acestei zodii.

Bărbații Fecioară nu sunt, de asemenea, capabili de aventură, ceea ce implică curaj și risc – calități care sunt inevitabil prezente în caracterul unui bărbat puternic. Desigur, această caracteristică a Fecioarei din negativ se transformă ușor în pozitiv dacă o femeie într-un bărbat apreciază prudență, vigilență, practica, predictibilitate și un instinct bine dezvoltat de auto-salvare. Și, cu siguranță, el trebuie să fie o prioritate pentru un bărbat care își prețuiește familia și își amintește că și-a asumat responsabilitatea pentru ea, ceea ce înseamnă că nu își va risca viața de dragul aventurii și al sporturilor extreme, fără o necesitate specială.

5. Taur

Două trăsături de caracter sunt realizate din bărbați-Taur care sunt slabi – lăcomia și lenea.

Lentoarea și lenea pentru a te grăbi în luptă sunt uneori destul de explicabile și justificate, dar în Taur aceste calități depășesc adesea norma, transformându-se în lene și slăbiciune. Le lipsește motivația de a face muncă serioasă, ceea ce îi lasă adesea fără mijloace de trai adecvate. Și din moment ce toți Taurii sunt materialiști, ei sunt capabili să își mențină capitalul nu prin înmulțirea sa, ci prin economie și lăcomie.

Este puțin probabil ca o femeie care caută un bărbat puternic pentru viață să considere aceste calități potrivite pentru a trăi împreună. Și totuși, chiar și acestea pot fi corectate, cu condiția ca lenea și zgârcenia Taurului bărbat să nu devină patologie, iar femeia îl iubește cu adevărat. Multe femei tinere adoră când bărbații cheltuiesc bani, dar numai în faza de întâlniri. În viața de familie, acestea înșiși pot ajuta bărbatul Taur să economisească. Cu lenea, desigur, este mai dificil. Cu toate acestea, un Taur motivat corect din punct de vedere financiar poate chiar să câștige bani din lenea sa.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.