×
5 semne că postezi prea multe despre relația voastră pe rețelele de socializare

5 semne că postezi prea multe despre relația voastră pe rețelele de socializare

Este normal să postezi fotografii romantice atunci când ești într-o relație. Vrei să-ți împărtășești fericirea, iar partenerul tău este o parte importantă a vieții tale. Dar cum să păstrăm echilibrul între împărtășirea fericirii și păstrarea respectului prin împărtășirea prea multor lucruri?

Astăzi, când rețelele sociale au devenit o parte integrantă a vieții noastre, ceea ce scrii acolo despre relația ta poate afecta direct calitatea și durata lor.

Și chiar necesitatea de a posta prea multe despre relația voastră în rețelele de socializare, psihologii consideră că aceasta vorbește despre nesiguranța în relație.

Deci, postările tale le pot spune altora mult mai mult decât crezi și dorești. Iată câteva semne că trebuie să postezi mai puțin despre relații dacă …

1. Postezi despre situația financiară a partenerului tău.

Prietenii și abonații tăi nu trebuie să știe cât câștigă partenerul, ce datorii are sau în ce investește banii. Același lucru este valabil și pentru situația în care bărbatul tău este concediat sau pleacă de la serviciu. Astfel de întrebări el ar trebui să hotărască singur.

2. Postezi ceva despre comportamentul lui.

Poate că își mănâncă unghiile, mormăie când râde sau iubește prea mult fast-food ceva ce ar putea părea amuzant, ar putea să-l supere sau chiar să-l înfurie dacă le spui tuturor despre asta. El poate percepe acest lucru ca o trădare a încrederii sale în tine.

3. Postezi detalii despre sănătatea lui fizică sau psihică.

Mulți sunt timizi de anumite probleme de sănătate, cum ar fi hemoroizii, infertilitatea sau depresia. Dar chiar dacă nu este nimic de rușine, acesta este un subiect foarte sensibil și personal pe care persoana însăși decide să-l împărtășească cu ceilalți sau nu.

Nu toți sunt gata să vorbească despre problemele lor de sănătate cu alții. Poate vrei să-l ajuți, dar mai întâi trebuie să vorbești cu el despre asta. Chiar dacă are nevoie de ajutor profesional, să nu crezi că a priori e de acord să-i spui cuiva detalii personale. Vorbește cu el mai întâi.

4. Postezi despre problemele voastre în relație.

Poate că ești nerăbdătoare să spui prietenilor că te-a înșelat sau că te-a mințit, poate că nici măcar nu scrii despre asta direct, ci doar postezi citate filozofice care împing oamenii la astfel de gânduri despre relația ta, oprește-te și gândește-te la consecințe.

Știi că fiecare dintre prietenii tăi online va avea propria opinie și comentariu – chiar ai nevoie de asta? Când îți împărtășești problemele online, îți stabilești prietenii împotriva partenerului tău. Și chiar și atunci când totul se va îmbunătăți, ei pot încă să se uite cu rău la el.

5. Postezi despre viața ta activă în pat.

Nimeni nu vrea să știe ce se întâmplă în patul tău. S-ar putea să te bucuri cu adevărat de relația ta, dar nu trebuie să dovedești altora că ești fericită că ai întâlnit un bărbat bun. Lăsă relația să rămână doar între voi, pentru că străinii, de obicei, doar strică totul.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.