×
5 situații într-o conversație cu o femeie divorțată, după care merită să închei comunicarea

5 situații într-o conversație cu o femeie divorțată, după care merită să închei comunicarea

Am observat un fapt interesant — cu cât o femeie spune mai rău despre fostul ei soț, cu atât acesta pare mai adecvat.

Există situații diferite și totuși…

Dacă o femeie este divorțată o dată, bine, presupun că sa căsătorit cu un bărbat nepotrivit din cauza tinereții și iubirii sale. Două sau mai multe divorțuri – un apel că ceva nu este în regulă cu această femeie.

S-ar putea să ai propriul punct de vedere, totuși, vreau să discut direct momentul comunicării. Dacă în timpul unei întâlniri, de exemplu, ai auzit următoarele fraze de la o doamnă divorțată, atunci îți recomand să oprești imediat conversația.

1. Nu l-am iubit niciodată pe fostul meu soț

Să fim sinceri: o femeie nu se va căsători cu un bărbat pentru care nu a avut absolut niciun fel de sentimente. Excepție sunt căsătoriile de conveniență, dar chiar și acolo femeile iubesc; nu atât un bărbat, cât statutul său.

Dacă o femeie spune calm că nu și-a iubit fostul soț, atunci fie minte, fie este o femeie foarte ciudată care, din anumite motive necunoscute, a trăit cu o persoană complet străină pentru ea. Cel mai probabil, ea vrea doar să obțină câteva plusuri în detrimentul fostului ei. Fii precaut la asta.

2. Și fostul meu soț …

De fapt, o astfel de femeie nu numai că renegă dragostea față de fostul ei soț, ea va încerca să-l înjosească cât mai mult și să-l prezinte într-un mod negativ. În opinia mea, este foarte urât să discuți o persoană pe la spate.

Am observat un fapt interesant — cu cât o femeie spune mai rău despre fostul ei soț, cu atât acesta pare mai adecvat. Serios. Dacă nu crezi, de dragul experimentului, încearcă să vorbești mai întâi cu o astfel de doamnă, apoi să-i găsești soțul și să discuți cu el. E ca și cum ai vorbi cu oameni de pe planete diferite, iar bărbatul cel mai probabil să fie mai adecvat decât l-a prezentat fosta lui.

Da, apropo, după ce comunicarea cu o astfel de femeie se va termina, ea va arunca cu noroi în tine în fața unui nou prieten.

3. Și toți bărbații …

Cireașa de pe tort a unui astfel de raționament este unul negativ nu numai pentru fostul soț, ci și pentru toți bărbații în general. Firește, cu excepția ta:

„Ascultă, sunt atât de obosită! Toți cei din jur sunt atât de leneși, slabi și lacomi! Iar tu nu ești așa! Ești un bărbat bun, adevărat!» Bărbatul, agățat fericit de urechi, este gata să închidă contul în restaurant și să-i dăruiască multe cadouri. Căci, el nu este ca toți ceilalți. Este un „bărbat adevărat”!

Dacă o femeie are o atitudine negativă față de toți bărbații în general, atunci nu există excepții în această atitudine. Va trece o săptămână sau două-și vei deveni unul dintre ei, iar în timpul vieții voastre împreună vei auzi despre tine tot ce a spus despre ceilalți.

4. Povestiri despre aventuri

Sună amuzant și ciudat, dar există femei care spun calm cum, fiind căsătorite, au petrecut timp cu alți bărbați. Chiar mai amuzant (și mai trist) este că îi învinovățesc pe soții lor pentru asta.

„El petrecea mult timp la serviciu iar eu am vrut să mă simt femeie!”

Dacă traducem situația într-un plan adecvat, atunci femeia a recunoscut deschis că nu este potrivită nu numai pentru familie, ci și pentru relațiile banale. În acest caz trebuie să pleci imediat, fără cuvinte și întrebări inutile.

5. Soțul și copiii

Acest punct nu numai că implică faptul că femeia are un copil dintr-o căsătorie anterioară, ci și că folosește copiii ca pârghii pentru a-și controla fostul soț.

De exemplu, împiedică întâlnirea cu copiii sau stabilește o serie de condiții. O astfel de femeie este un adevărat manipulator, care nu-i pasă deloc de sentimentele copiilor. Concluzia este că trebuie să o ocolești și să uiți de existența ei.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.