×
6 greșeli pe care oamenii le fac la prima întâlnire

6 greșeli pe care oamenii le fac la prima întâlnire

De ce să transformi prima întâlnire în ceva nasol atunci când totul poate fi foarte distractiv?

Primele întâlniri au o faimă proastă, fiind considerate un obstacol dificil în calea unor momente mai interesante ale relațiilor romantice.

Dar este doar vina voastră. Dacă credeți că primele întâlniri sunt întotdeauna grele și nereușite ,atunci, așa cum se spune,”pur și simplu nu știți cum să le pregătiți”.

Am avut ocazia să merg la primele întâlniri care au lăsat un sentiment pozitiv. A fost o distracție foarte bună, care a făcut ca eu-l meu interior să strălucească.

Deci, chiar dacă primele întâlniri ne fac cu siguranță să fim foarte nervoși, există modalități de a le face cât mai plăcute pentru ambele părți și de a evita situațiile jenante.

Încercați să nu faceți aceste greșeli comune pe care oamenii le fac adesea la primele întâlniri:

 

Să nu vorbești prea mult despre tine.

Nu este nimic mai rău decât să-l asculți pe interlocutorul tău spunând o poveste nesfârșită despre cum a crescut într-un sat din Kuban, mai ales când îl întâlnești pentru prima dată.

Cât de mult îți place să vorbești despre tine, la fel de mult iubește să vorbească despre sine persoana cu care ai venit să te întâlnești.

Și după ce ai început povestea „fascinantă” despre cum ai răsucit cozi de vaci în satul tău, nu uita că interlocutorul tău vrea să-ți spună o mulțime de lucruri interesante despre el – deci oferă-i o șansă să facă asta.

Să stai prea mult timp în telefon

Sau să nu ieși din el deloc.

Dacă știi că în timpul întâlnirii va trebui să suni sau să scrii un mesaj, avertizează persoana la începutul întâlnirii. Iar dacă nu, ar fi mai bine dacă oprești complet sunetul telefonului și îl ascunzi de pe masă. Acest lucru va arăta foarte nepoliticos dacă, în timpul unei întâlniri, vei derula prin fluxul de știri și vei răspunde la apeluri telefonice.

Persoana care stă în fața ta și-a rezervat în mod deliberat timpul ca să se întâlnească cu tine. Prin urmare, nu-l irosi în zadar.

În plus, prima întâlnire durează maxim o oră. Și dacă ai astfel de probleme încât să nu poți rezista nici măcar un timp scurt fără să verifici telefonul, atunci se merită oare să stabilești aceasta întâlnire?

Să alegi ora și locul nepotrivit și să te aștepți ca totul să meargă uimitor

Imaginează-ți: sarcina ta este să cunoști o persoană de sex opus. Te decizi să stabilești o întâlnire în cel mai stresant moment: după muncă. Alegi un loc: un bar cu iluminare slabă, în care răsună prea tare muzica. În același timp, încerci să stai pe un scaun minuscul care este atât de înalt încât picioarele tale abia de ajung la podea. Și într-un astfel de loc și poziție, mai trebuie să impresionezi persoana pe care o vezi pentru prima dată.

Sună groaznic, nu? Atunci de ce primele întâlniri se întâmplă întotdeauna în baruri?

De ce nu încerci să planifici o întâlnire care va fi distractivă? Prietena mea a fost recent la prima întâlnire într-un parc de distracții pe apă. Nu mai fusese niciodată într-un asemenea loc înainte. Nu numai că a reușit să-l cunoască pe acest băiat într-un cadru distractiv, atmosferă relaxată, dar a încercat și ceva nou.

Așa că alege o întâlnire care îți va plăcea cu adevărat. Încearcă ceva nou. Uită de baruri.

Să transformi o întâlnire într-un interogatoriu.
Desigur, este plăcut să știi de unde provine, ce face la serviciu și multe altele. Dar aceasta te va ajuta să afli despre ceea ce reprezintă cu adevărat?

Întreabă despre ceva mai interesant. Desigur, îl poți bombarda cu întrebări generale:

Îți place meseria ta?

Care este locul tău preferat pentru vacanță?

Ce voiai să faci când erai copil?

Ești apropiat de frații tăi?

Dar este mai bine să-l întrebi despre lucruri mai interesante. De exemplu:

Dacă ai putea invita pe cineva din întreaga lume la cină, cine ar fi?

Ce este o zi” perfectă ” pentru tine?

Pentru ce te simți cel mai recunoscător în viață?

Să te comporți ca un nesimțit

Mă îndoiesc că cineva îi place să fie lângă o persoană care manifestă negativitate pe parcursul întâlnirii; mai ales când aceasta se întâmplă la o primă întâlnire. Cu toții avem zile proaste din când în când: când suntem criticați la serviciu, când un prieten este în spital sau când trecem peste o săptămână lungă și stresantă. Oricare ar fi motivele tale, te implor, nu le lăsa să-ți influențeze starea de spirit. Un lucru este să-ți petreci o zi proastă la locul de muncă și altul este să-l lași să-ți strice întâlnirea.

Prima întâlnire este toată impresia pe care o facem asupra unei alte persoane. Dacă nu ești un pesimist complet, atunci încearcă să lași toate problemele în afara acestei ore sau două, timp în care va dura întâlnirea.

Să fii nepoliticos față de chelner

Unul dintre cele mai elocvente lucruri care caracterizează perfect o persoană este atitudinea sa față de personal. Părerea mea este că toți oamenii sunt egali între ei, indiferent de poziția și banii pe care îi dețin. Și dacă văd că la o întâlnire, prietena mea arată un tratament nepoliticos față de chelner, îmi pierde imediat tot respectul.

În general, nu fiți ticăloși. Mai exact, nu fiți ticăloși la prima întâlnire. Oamenii observă imediat astfel de lucruri.

Data viitoare când sunteți la prima întâlnire, încercați să evitați aceste greșeli comune. Încercați să planificați o întâlnire cu adevărat distractivă, care vă va permite să vă cunoașteți bine și să vă demonstrați cele mai bune calități umane.

De ce să transformați prima întâlnire în ceva nasol când puteți să o petreci foarte distractiv?

 

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.