×
6 locații excelente pentru a impresiona la prima întâlnire

6 locații excelente pentru a impresiona la prima întâlnire

Când este vorba de prima întâlnire, să o inviți la simplă ceașcă de cafea – e prea banal și previzibil. Ce zici de ceva neașteptat? Încercă să profiți de una dintre aceste idei neobișnuite, iar prima ta întâlnire va rămâne cu siguranță în memorie:

  1. Degustare de vin

Găsește în orașul tău un restaurant unde sunt organizate degustări de vin și mergi acolo cu prietena ta. În cel mai bun caz veți petrece timpul interesant și vă veți bucura de compania unul celuilalt, în cel mai rău caz – veți bea vin bun.

  1. Picnic sub cerul liber

Dacă o cunoști cât de cât pe femeia care ți-a furat inima și îți place să petreci timpul alături de ea – alege un loc departe de oraș pentru a organiza o cină romantică la apus și pentru avea o panoramă fascinantă. Ai putea să iei o sticlă de vin și pur și simplu să visați împreună.

  1. Excursie în planetariu

Lumina, muzica și „excursia” în cosmos este de-a dreptul romantică și în același timp relaxantă. Pe lângă faptul că veți afla ceva nou, veți „călători” printre stele, veți putea să vă bucurați de acele câteva minute de evadare din lumea reală. E o atmosferă cu totul și cu totul incredibilă.

  1. Chill-out pe plajă

Ideea acestei întâlniri este foarte simplă, însă poate fi realizată doar în timpul verii. Găsește un loc plăcut pe plajă, organizează o cină romantică și admirați apusul soarelui. Ieftin și romantic.

  1. Film într-un cinematograf în aer liber

Desigur puteți mergi la un cinematograf obișnuit, însă în aer liber e o atmosferă mai informală, puteți să vă țineți de mâini și să vorbiți fără să auziți mârâitul vecinilor.

  1. O seară romantică într-un jazz-bar

Să auzi jazz live – e ceva uluitor. E un motiv să vă îmbrăcați în stilul anilor 20, să savurați un cocktail și pur și simplu să dansați până la epuizare.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.