×
6 mituri despre bărbații adevărați

6 mituri despre bărbații adevărați

Toate trec, viața se schimbă, stereotipurile rămân. „Bărbatul trebuie…”, „bărbatul trebuie…”, „bărbatul trebuie…” – așteptăm de la alții să respecte niște reguli inexistente. Îți voi prezenta câteva mituri despre bărbați, care împiedică fericirea voastră.

 

Mit: adevăratul bărbat –  agonisitor

Bărbatul trebuie să stea în fruntea turmei, fie asta vânătoarea de mamuți sau lupta pentru un premiu în cartier. Femeia trebuie să fie obligatoriu desculță și însărcinată, să nu iasă din hotarele bucătăriei și să nu știe cum arată lumea din afara casei. Iar dacă femeia alege cariera, nu cumva bărbatul este cel care trebuie să îndeplinească sarcinile prin casă?

 

Adevăr: bărbăția nu este determinată de cât câștigă bărbatul

Nici de abilitatea de a schimba cauciucurile la mașină, nici să facă reparație sau să organizeze călătorii în țări exotice. Deciziile trebuie luate în doi și ambii trebuie să aibă grijă de copii și casă, lucru care poate fi mai complicat decât munca în oficiu. Și acum, cine acum este adevăratul bărbat?

 

Mit: bărbatul adevărat nu simte durere

Bărbații nu sunt durerea, nici fizică și nici sufletească. Lovitura sub centură trebuie să o primească cu zâmbetul pe buze, iar veștile despre despărțirea de iubită trebuie să îi inspire.

 

Adevăr: nivelul de durere este influențat de diferiți factori

Totul este determinat de genetică, și starea fizică și cea emoțională. Bărbații suportă mai ușor durerea fizică, asta deoarece sunt protejați de testosteron. Femeile, însă, au estrogen, care în anumite situații poate intensifica durerea.

Nu uita și de posibilitățile contemporane de practicare a sportului: multe dintre femei se află într-o formă fizică de invidiat și pot răspunde bărbaților care le agresează. În ceea ce privește durerea sufletească, totul este individual și nu depinde de sex.

 

Mit: bărbatul adevărat nu plânge

Se întâmplă uneori când bărbații au voie să plângă. Când tai ceapă, când stai lângă foc sau când echipa preferată pierde meciul. În alte cazuri este interzis – bărbatul adevărat nu plânge.

 

Adevăr: bărbații plâng

Ei au lacrimi de fier. Ei au fost educați altfel și li s-a spus că trebuie să fie puternici indiferent de situație, emoțiile să și le țină pentru ei.

 

Mit: bărbatul adevărat nu are nevoie de nimeni

Doar el, un apartament și poate un câine. Bărbatului adevărat nu îi place să vorbească, de ce ar avea nevoie de companie? Cât despre femei, are nevoie de ele doar pentru a îndeplini sarcinile casnice. Curățenie, pregătirea mâncării – doar atât.

 

Adevăr: bărbatului îi place compania

Bărbatul va dormi mai bine, dacă alături de el va fi o femeie. Cercetătorii au demonstrat că bărbații căsătoriți trăiesc mai mult decât burlacii. Și asta pentru că femeile au grijă de partenerii lor și reușesc să îi ferească de vicii. Cât despre prieteni, întâlnirile la bere sau la pescuit au fost inițiate chiar de bărbați.

 

Mit: bărbatul adevărat nu se supune femeii

Și din acest motiv lucrează doar pe șantier, sub conducerea lui Popescu. Doar cei slabi se lasă conduși de femei.

 

Adevărul: sexul șefului nu are importanță

Șefii-bărbați au caracteristicile lor, însă și femeile au demonstrat că sunt capabile să conducă echipe mari de angajați. Ele mai des acceptă compromisurile, ascultă sfaturile. Să te supui unor asemenea femei – este o adevărată binecuvântare.

 

Mit: bărbatul adevărat este un amant ideal

În liga sexului sunt admiși doar campionii, iar dacă tu nu te poți lăuda cu cei 18 centimetri și limba lungă, nu ai cum să faci parte din ea. Bărbatul adevărat știe totul despre sex și poate satisface o femeie doar privind-o.

 

Adevăr: totul se învață din experiență

Bărbații nu se nasc experți în sex și nu au un asemenea ghid în cap. La fel și femeile. Un amant bun sau o amantă devine acea persoană atentă și inteligentă care nu se gândește doar la propria satisfacere.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.