×
6 modalități să vă apropiați unul de celălalt fără să vă dezbrăcați

6 modalități să vă apropiați unul de celălalt fără să vă dezbrăcați

Sexul este minunată, însă adevărata intimitate nu are legătură cu el. Poți să faci sex cu oricine, însă să faci următoarele lucruri vă va apropia și mai mult:

1. Gătiți împreună

E o metodă bună de a vă apropia: câteva ore alături, foarte aproape, cu câteva săruturi și discuții de suflet…

2. Vorbiți despre copilărie

Atunci când vă împărtășiți amintiri din trecut, momente vesele, cum te simțeai în situațiile de criză din familie sau pur și simplu vremea adolescenței, e ca și cum v-ați dezbrăcat sufletul unul în fața celuilalt. Arătați cum sunteți de fapt voi.

3. Împărtășiți amintiri incomode

Acest lucru s-a întâmplat tuturor, însă nimeni nu vrea să vorbească despre asta. Nimic nu apropie mai mult decât un secret comun despre momentele pe care le vreți uitate. Într-un final, ambii veți râde cu lacrimi, apoi veți simți o legătură specială între voi.

4. Spune-i de ce îl iubești. În detalii.

Pentru cineva este un lucru obișnuit. Pentru altcineva – ceva ce este foarte greu de exprimat. Totul depinde de relația dintre voi. Însă vă veți apropia și mai mult dacă veți vorbi despre ce prețuiți și ce iubiți unul la celălalt.

5. Vorbiți despre cum s-au încheiat relațiile anterioare

Oricât de stânjenitor ar fi acest lucru, pentru că nu dorești să-ți amintești că partenerul tău a iubit pe altcineva, – e o temă importantă. Aflați mai multe unul despre celălalt, de ce are nevoie relația voastră, ce nu a fost de-ajuns în relația anterioară.

6. Petreceți dimineața în pat

Leneviți. Vorbiți sau priviți un serial. Lăsați timpul să treacă pe lângă voi și stați așa, îmbrățișați pentru toată viața.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.