×
7 greșeli din cauza cărora ești încă singură

7 greșeli din cauza cărora ești încă singură

Uneori, singura persoană care te împiedică să găsești dragostea ești chiar tu însuți. Poate fi greu de acceptat, mai ales dacă ți s-a frânt inima, dar pentru a schimba ceva, trebuie să înfrunți adevărul.

1. Încerci să schimbi o persoană.

E cel mai rău lucru pe care-l poți face într-o relație. Și poate că ăsta e motivul pentru care nu poți construi nimic cu nimeni. Nu poți face pe cineva să se adapteze la tine. Ai două opțiuni: să accepți sau să renunți.

2. Te grăbești într-o relație.

Poate vrei să înțelegi cât mai curând posibil despre ce este vorba în relația ta, dar dragostea nu poate fi grăbită. Nu lăsa emoțiile să preia controlul, mai ales la început. Gândește cu capul, și apoi cu inima.

3. Te gândești doar la tine.

Dacă te gândești doar la necesitățile și dorințele tale, aceasta nu e dragoste. Dragostea e altruistă. Și nimeni nu va fi mulțumit când nu va fi apreciat într-o relație.

4. Tu vezi competiția în toate.

E enervant. Faci totul posibil, doar pentru a fi o persoană mai bună, pentru a face fotografii superbe pentru Instagram, pentru a colecta mai multe like-uri pentru a fi un cuplu mai bun decât cineva.

5. Atragi persoane toxice.

Aceasta înseamnă că trebuie să înveți ceva de la ei pentru a „închide această etapă” și pentru a trece mai departe. Asigură-te că ai făcut-o.

6. Îți dai inima prea repede.

Te îndrăgostești prea repede, chiar înainte să cunoști mai bine persoana. Te grăbești, te arzi, și apoi dai vina pe alții care îți frâng inima.

7. Uiți cât valorezi.

Te subestimezi, pentru că ești dispusă să ai o relație mediocră de care nu ai nevoie.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.