×
7 semne că nu ești îndrăgostită, ci doar ți-e frică să fii singură

7 semne că nu ești îndrăgostită, ci doar ți-e frică să fii singură

Uneori ți-e atât de frică să fii singură, încât ești gata să te îndrăgostești de primul bărbat pe care îl întâlnești. Bine, poate că uneori nu este prima persoană întâlnită, ci o opțiune foarte bună, dar ești sigură că aceste sentimente sunt cu adevărat sincere, nu din disperare?

1. Nu știi prea multe despre el.

Poate că ai fost la câteva întâlniri, știi unde lucrează, ce iubește și asta- i tot. Dar el este deja unicul și cel mai important bărbat pentru tine! Simți asta, nu? Încă nu-l cunoști prea bine, îți place ideea, imaginea lui, nu el.

2. Îi justifici faptele rele.

Crezi că de vină este dispoziția lui proastă, alcoolul sau poate o copilărie dificilă. Dar știi ce: aceasta nu este o dragoste, este o dorință disperată de a o menține, pentru că ți-e frică să fii singură.

3. Relația voastră este superficială și tensionată.

Multe cupluri au momente când le este greu să rămâi împreună, și e în regulă. Nu este normal atunci când totul pare tensionat atunci când este o luptă constantă. Dacă el nu face nici un efort, relația voastră poate fi considerată moartă, el nu este îndrăgostit de tine.

4. Dacă e să fii sinceră cu tine însuți, știi că ți-e frică să fii singură.

Atunci când ne panicăm, facem prostii. De exemplu, putem sta cu cineva care nu ni se potrivește, care e rău pentru noi, pentru că noi credem că asta e tot ce putem avea. Te simți sortită să fii singură dacă te părăsește? Atunci totul este exact așa cum spunem noi.

5. Ascunzi o parte din tine ca să-l mulțumești.

Dacă nu poți fi tu însuți, dacă ți-e frică să-l sperii cu ceva, nu ești îndrăgostită.Încerci doar să te transformi într-una care i-ar plăcea lui. Și asta înseamnă că nu este îndrăgostit de tine.

6. Crezi că el e temporar.

Temporar, până când găsești pe cineva mai bun, dar între timp, nu vrei să fii singură. Dacă da, atunci te înșeli și aceasta nu e dragoste. Îl folosești doar.

7. Îți place să te lauzi, dar trebuie să-i convingi pe alții că el ți se potrivește.

Mai presus de toate, îți place ideea că poți să-l iei cu tine undeva, astfel încât toată lumea să vadă că nu ești singură. Dar, pe de altă parte, oamenii din jurul tău simt că relația ta nu este sinceră, și nu poți dovedi contrariul într-un mod convingător.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.