×
7 semne că soțul tău te urăște

7 semne că soțul tău te urăște

Poate că sunteți căsătoriți de ceva vreme, sau poate doar câțiva ani, dar simți că ceva sa schimbat și ți se pare că soțul tău nu te mai iubește, ci mai degrabă te urăște deja. Acest lucru este foarte grav, pentru că nu vă întâlniți doar, ci formați deja o familie. Uneori iubirea pur și simplu trece, iar alteori se transformă în ură.

1. El a început să uite datele importante.
Da, majoritatea bărbaților au această problemă și, dacă acesta este singurul semn, atunci nu acorda atenție. Dar dacă nu a uitat niciodată de ziua ta de naștere sau de aniversarea voastră, iar acum nu-i pasă de asta – este timpul să-ți faci griji.

Acordă atenție la alte schimbări în comportamentul lui. A început să întârzie la evenimente importante împreună cu tine? Nu-i pasă când spui că a uitat de o dată importantă din viața voastră? Atunci când un bărbat nu mai investește într-o relație, el încetează să acorde atenție detaliilor mici.

2. El nu mai demonstrează sentimente față de tine.
Unii bărbați sunt așa de la natură, dar dacă nu era așa înainte și într-un moment dat a început chiar să evite contactul fizic cu tine, a încetat să te sărute noaptea sau înainte să meargă la muncă ca de obicei, acesta este un motiv de îngrijorare.

Intimitatea este foarte importantă pentru o relație sănătoasă iar dacă el tremură la simpla atingere a ta, acesta este un semn foarte rău.

3. El te critică tot timpul.
Semnificația căsătoriei este ca partenerul tău să te susțină în tot ceea ce faci, să fie aerul de sub aripile tale pentru a găsi o soluție la orice problemă împreună, chiar dacă nu întotdeauna opiniile voastre coincid. Dar dacă căsnicia voastră sa schimbat, dacă a început să te critice în mod constant, chiar și în lucruri mici: cum speli vasele, atunci sentimentele sale s-au schimbat dramatic.

4. Nu mai vrea să-și petreacă timpul cu tine.
Pentru ca orice relație să crească și să se dezvolte, trebuie să petreceți timp împreună. S-ar putea să crezi că a început să te înșele dacă dispare des de acasă, dar adevărul este că posibil pur și simplu a început să te evite. Dacă el caută orice motiv să nu fie cu tine, este o problemă.

5. A devenit crud.
Dacă a început să fie violent, pleacă imediat. Chiar dacă s-a oprit și a cerut iertare, acum știi de ce este capabil și nu trebuie să-ți ispitești soarta. Nu deveni victima lui, pleacă până nu te șantajează. Nu ești în siguranță cu el.

6. Te supune abuzului emoțional.
El poate să strige, să jignească, să umilească. Nu ar trebui să fie așa. Aceasta nu este iubire, aceasta este ură. Și după cum spuneam în paragraful precedent, trebuie să te protejezi.

7. Nu vorbește cu tine.
Înainte obișnuiați să vorbiți despre multe lucruri, dar acum lui nu-i pasă de asta. El nu vrea să afle cum a decurs ziua ta, cum te simți, ce plănuiești și nu vrea să-ți spună nimic despre sine. Evident, există o problemă.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.