×
7 subtilități ale comportamentului unei femeii, datorită cărora nu va fi niciodată singură

7 subtilități ale comportamentului unei femeii, datorită cărora nu va fi niciodată singură

Pentru ca în jurul tău să se învârtă o mulțime de admiratori, nu este necesar să fii perfectă – este suficient să cunoști câteva subtilități ale comportamentului. Aceste reguli disting acele femei care știu cum să placă unui bărbat și știu cum să se evidențieze din mulțime. Printre acestea există, așa numitele  „tehnici” care sunt de mult cunoscute, și nu sunt destul de evidente, dar sunt destul de simple. Vrem să vă prezentăm mai jos aceste tehnici.

Am colectat principalele caracteristici ale comportamentului femeilor care captează pur și simplu atenția bărbaților, astfel încât să nu aibă șansa de a nu se îndrăgosti și de a face cele mai îndrăznețe fapte în onoarea „prințesei” din primele minute ale întâlnirii.

1. Zâmbetul este cartea de vizită a oricărei fete.

Psihologul Nancy Hanley a numit zâmbetul feminin „semn al pacificatorului”. În timpul unui experiment, un grup de bărbați au fost rugați să evalueze atractivitatea femeilor din fotografii. Femeile cu o expresie facială sumbră s-au dovedit a fi mai puțin atractive, iar femeile zâmbitoare – dimpotrivă.

Zâmbiți mai des, sau cum se cântă într-un cântec pentru copii: „De la zâmbet și o zi sumbră devine mai strălucitoare!”

2. Încrederea în sine

 

Incertitudinea unei persoane este remarcabilă de la distanță, pentru că se reflectă în tot ceea ce face: în gesturi, cuvinte, aspect, postură. Pentru o fata, această calitate nu adaugă farmec. O persoană timida se estompează pur și simplu pe fundalul unor fete care sunt mai inteligente și nu se remarcă cu nimic.

Dacă nu ai suficientă încredere în aspect – fă-ți o coafură nouă, în figură – mergi la o sală de sport, în stare – obține un loc de muncă pe care îl meriți. Dacă nu te descurci bine la ceva, înscrie-te la niște cursuri sau citește mai multe cărți.

3. Abilitatea de a surprinde

Fă ceea ce nu se așteaptă nimeni de la tine, fii imprevizibilă. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să dansezi pe masă sau să strălucești minunat. De exemplu, în cazul în care întreaga companie fumează, dar tu nu, deja te distingi de mulțime. Și dacă e să fim sinceri, în direcția opusă, funcționează la fel. Poate nu este atât de profitabil, dar ești diferită. Joci la un instrument muzical? Excelent. Doar nu te lauda imediat cu asta – arata când vine ocazia. Patinezi bine? Eu la fel.

4. Abilitatea de a-ți asculta partenerul

După cum spun psihologii, „povestirile despre tine sunt cele mai plăcute pentru o persoană”. Dar dacă știi să asculți, apoi o să rămâi în memorie mult mai puternic. Realizând că a povestit totul despre el unei ascultătoare fidele, bărbatul va înțelege că nu a învățat nimic despre tine. Vei rămâne o enigmă pentru el, iar acest mister poate aprinde o scânteie de interes pentru tine.

5. Bunătatea pentru toată lumea și pentru tot ce te înconjoară

Oamenilor le place să se plângă de tot ceea ce îi înconjoară. Ei sunt indignați de guvern, părinți, copii, soții și soți, șefi și subordonați, orarul autobuzelor, bolile, munca și vremea. Ei vorbesc fără încetare despre problemele lor și o varsă în urechile oricui se întâmplă în apropiere. În acest context, o persoană care vede lumea din partea strălucitoare este doar o gură de aer proaspăt. El îți spune vești bune, împărtășește informații interesante, îți dorești să vorbești mai mult cu el, vrei să prietenești cu el.

6. Pasiunea 

Este foarte important ca fetele, în afară de relațiile în care le place să se implice în totalitate, să aibă și alte interese în viață. Este imposibil să stai toată viața în îmbrățișare, mai ales dacă partenerul nu tolerează inacțiunea.

Supe – borș și curățenia prin casă – sunt bune, dar fără dezvoltare personală, o persoană se estompează, devine exigentă și iritată. Prin urmare, este important să te implici în ceea ce îți aduce bucurie, care poate să-ți ia mult timp, ceea ce te poate face să uiți de partenerul tău pentru o vreme. Pentru a reveni la el deja plină de energie, și nu cu ochii flămânzi.

7. Egoism cu măsură

Multe femei tolerează comportamentul inadecvat al bărbaților lor de ani de zile, contrar logicii și bunului simț. Pentru că „mai bine un astfel de bărbat decât nici unul” sau „de fapt este bun, pur și simplu acum este o perioadă dificilă”.

Acest comportament se numește trădare împotriva ta însăși. Și dacă te-ai trădat, atunci bărbatul te va trăda din nou și din nou. De îndată ce vei interzice să te trateze așa, el va avea respect față de tine.

Și care alte subtilitățile ale comportamentului feminin cunoașteți? Împărtășiți-vă în comentarii!

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.