×
8 complexe ale femeilor care sunt atrăgătoare în ochii bărbaților

8 complexe ale femeilor care sunt atrăgătoare în ochii bărbaților

Chiar și cea mai frumoasă femeie are câteva complexe, ceea ce nu îi place la sine, ceva ce o rușinează. Poți să îți faci  o mulțime de griji, crezând că aceste „defecte” te fac urâtă. Însă curios este faptul că, de fapt, mulți bărbați văd aceste „complexe” foarte atrăgătoare.

1. Burtica moale

Burtica ta moale este la fel de minunată ca și întregul tău corp. Ea nu te identifică ca personalitate. Pur și simplu burtica ta așteaptă acel bărbat care o să o iubească la fel de mult cum te va iubi pe tine.

2. Râset amuzant

Poate că tu scoți sunete ciudate când râzi. Sau pur și simplu râzi foarte tare sau … amuzant. Știi asta și de fiecare dată când te retragi atunci când vrei să râzi. Și deși asta îl poate amuza pe bărbat, nicidecum nu influențează atitudinea față de tine. Dacă te iubește, atunci nu va fi jenat de râsul tău. El îl va considera dulce și amuzant.

3. Vergeturi

De fapt, bărbații nu acordă prea multă atenție acestui lucru, așa cum o facem noi.  Nu toată lumea chiar știe ce sunt acestea și este pur și simplu considerată o caracteristică a corpului feminin. Și oricum – a-i acordat vreodată importanță corpului unui bărbat când a fost îndrăgostită nebunește de el? Aici e cam la fel.

4. Pistrui 

Cele care nu îi au visează să îi aibă, iar cele care îi au, vor să scape de ei. Adesea este exact așa. În ceea ce-i privește pe bărbați, celor mai mulți dintre ei admiră pistruii femeii pentru că îi dă, naturalitate și un fel de nevinovăție.

5. Piele neideală

Dacă nu ai o versiune complet neglijată (care depinde în multe privințe de îngrijirea pielii tale), tipul va fi fericit să afle că nu ești la fel de perfectă ca și cum ai putea părea cu un strat gros de machiaj. El te vrea reală și nu dorește să fie complexat lângă tine, știind că tu, ca și el, ai anumite defecte.

6. Înălțimea

Prea înaltă sau prea scundă. Ai putea crede că înălțimea ta este o problemă, dar, de fapt, bărbații iubesc tot felul de fete. Dacă ești mică, ei cred că ești dulce, dacă ești înaltă – te văd îndrăzneață și sexy. Nu îți face griji.

7. Tenul fără machiaj

S-ar putea să crezi că arăți îngrozitor nemachiată. A avea un make-up nu este rău, dacă nu ți-e frică să fii văzută fără el. Bărbaților le place aspectul natural al unei femei.

8. Forma sânilor

Nu există o formă corectă a sanilor. Există un arhetip pe care îl vedem în reviste și filme. Dar, de fapt, femeile au o varietate de forme ale sânilor. Și bărbatului nu-i pasă ce formă au. Contează că sunt.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.