×
8 lucruri mici de care se bucură băieții

8 lucruri mici de care se bucură băieții

Lucrurile mici lasă o amprentă mare pe inimă …

Dacă un băiat tocmai a început să se întâlnească cu o fată sau este într-o relație fericită de lungă durată cu ea, îi place în mod special micile lucruri pe care ea le face pentru el.

În ciuda faptului că nimeni nu știe ce își doresc cu adevărat bărbații, există unele acțiuni aparent nesemnificative pe care băieții le apreciază în mod special, deși nu recunosc.

Iată opt dintre ele-cele care îmi plac foarte mult.

1. Pune-ți capul pe pieptul lui

Când vă relaxați împreună pe canapea în fața televizorului sau stați în pat după o zi lungă – în astfel de momente nu este nimic mai bun decât atunci când o fată își pune capul pe piept și îmbrățișează.

Un bărbat se bucură de senzația că ea este sub protecția lui și se simte în siguranță în brațele lui.

2. Când îi scrii tu prima un mesaj

De la un băiat întotdeauna se așteaptă să inițieze comunicarea cu o fată. Uneori, el poate să nu înțeleagă că este prea activ sau poate prea des scrie persoanei dragi.

În unele momente, el, realizând brusc acest lucru, nu mai scrie deloc fetei, ceea ce o face, la rândul ei, să se simtă nedumerită. Și băieților le place când fetele iau inițiativa, iar dacă te place cu adevărat, el se va gândi mereu la tine după un astfel de gest. Trimite-i mai întâi tu un mesaj, acesta îi va îmbunătăți starea lui de spirit și va preconiza un mod pozitiv pentru comunicarea ulterioară.

3. Spune-i că îl prețuiești
Un partener într-o relație arată întotdeauna mai multă sensibilitate decât celălalt și nu este nimic în neregulă cu asta. Amintește-ți că îi va plăcea să audă cât de mult îl apreciezi.

Desigur, el ar trebui să poată citi atitudinea ta față de el conform acțiunilor tale, dar unii tipi au nevoie de o abordare mai directă. Asta îl va face să simtă căldura din el.

4. Joaca-te cu părul lui atunci când el este la volan

Eu nu îmi imaginam cât de minunat poate fi, până când prietena mea a făcut-o odată întâmplător. Dacă mergi cu el în mașină, întinde-ți mâna și mângâie ușor capul lui. Și îți garantez că acest lucru îl va face să zâmbească. (Dar nu-l distrage prea mult – el este la volan!)

5. Fii mândră de el pe rețelele de socializare
Unele fete preferă să păstreze toate momentele vieții private sub un mare secret. Dar dacă iubitul tău a făcut ceva plăcut pentru tine, nu este nimic rău în a spune despre asta în rețelele de socializare sau să postezi pur și simplu o fotografie, de exemplu, cu o cină improvizată pe care ți-a pregătit-o pentru tine.

Astfel îi vei arăta că-l apreciezi.

6. Ascultă-l cu adevărat
Femeile știu mai bine decât alții că ascultarea nu înseamnă doar să stai pasivă lângă el. Aceasta este o acțiune care necesită efort. Uneori, se poate întâmpla ceva important în viața unui bărbat, sau el își dedică tot timpul pentru rezolvarea unei probleme, sau pur și simplu nu-i reușește ceva la locul de muncă. În astfel de momente, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să stai lângă el, să te uiți în ochii lui și să vorbești cu el despre ceea ce îl deranjează. Astfel, lasă-l să înțeleagă că ai grijă de el (chiar dacă simte deja asta).

7. Trimite-i mesaje când ești la o întâlnire cu prietenii

Am auzit o mulțime de povești despre băieții geloși la nebunie care nu-și lasă fetele să meargă cu prietenii, mai ales dacă există reprezentanți de sex masculin acolo. Deși înțeleg temerile lor, un bărbat trebuie să fie destul de încrezător în relația lor (și să aibă suficientă încredere în prietena lui ) pentru a nu-și face griji în fiecare secundă în timp ce ea comunică undeva fără el.

Dacă te întâlnești cu un bărbat cu adevărat matur, care nu se teme să te lase cu prietenii, nu uita din când în când în timpul serii să-i trimiți câte un mesaj pentru a spune că ești bine. Acest lucru îl va încuraja să zâmbească și îl va face să înțeleagă ce crezi despre el, chiar și atunci când te odihnești fără el.

8. Fii afectuoasă

Nu este nevoie să te atârni de gâtul lui în public – este mai bine să-l iei de mâna în timp ce vă plimbați, să mergeți la o petrecere sau să vă îmbrățișați într-un magazin alimentar. Acest lucru îl va face să se simtă mai aproape de tine și îi va da de înțeles că ești mândră că este a doua jumătate a ta.

Lucrurile mici lasă o amprentă mare în inimă. De fapt, este destul de ușor să satisfaci un bărbat. Și acest lucru este adevărat. Nu avem nevoie de prea multe pentru a ne simți fericiți și de fapt ne place să avem grijă de aleasa inimii pentru a o face să se simtă specială.

După cum se spune, relațiile sunt o stradă cu două sensuri. Vestea bună este că, pentru a face un bărbat fericit, nu trebuie să faci niște gesturi extra romantice. Doar pune-i un bilețel în buzunar pe care îl poate găsi în timpul zilei sau oferă-i un sărut pe obraz în timp ce priviți televizorul împreună.

Aceste lucruri mici îl vor face (și pe tine) să zâmbească.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.