×
8 tipuri de bărbați care nu se vor căsători cu tine

8 tipuri de bărbați care nu se vor căsători cu tine

Nu ți s-a părut niciodată că există un tip de bărbați în lume care nu se căsătoresc niciodată? Dacă nu vrei să-i întâlnești, iată cum poți să-i recunoști.

1. Domnul „care încă suferă după fosta”.

El spune că a uitat-o deja, dar cu fiecare ocazie își amintește de ea și te compară. Și până când nu va uita de ea, cu siguranță nu se va căsători cu tine. În plus, nu vrei să se căsătorească cu tine doar ca s-o uite mai repede.

2. Domnul „nu sunt pregătit pentru o relație serioasă acum”.

Acest lucru se poate întâmpla mult timp și cu adevărat, dar când totul devine prea grav, el decide brusc că nu ești atât de interesantă pentru el și declară că nu este pregătit. Cel mai probabil aceasta este o simplă scuză.

3. Domnul, care se uită în jur.

Te place, dar mereu se uită în jur sperând să găsească pe cineva mai bun. Chiar vrei să fii cu cineva care nu te consideră suficient de bună pentru a te căsători?

4. Domnul „mă odihnesc cu băieții cu 15 ani mai mici”.

Are 47 de ani, este șeful unei companii mari, toți colegii săi sunt căsătoriți de mult timp, așa că se odihnește în cluburi cu amicii săi de 25 de ani. Petrece până dimineața și se gândește să agațe o fată de 25 de ani. Și când găsește una, el crede cu sinceritate că i-a plăcut pur și simplu, nu din cauza statutului său.

5. Domnul „încă încearcă să-și construiască cariera”.

Dacă are 40 de ani și are o criză de vârstă mijlocie în muncă, nu se va căsători cu tine. Un bărbat trebuie să aibă o carieră stabilă, trebuie să știe în ce direcție să se miște înainte de a crea o familie.

6. Cel de 50 de ani și niciodată căsătorit.

S-ar putea să-ți jure că e pregătit pentru a construi o familie, dar când întrebi de ce e încă singur, el își dă seama că pur și simplu nu a întâlnit femeia potrivită. Ești sigură că a văzut în tine acea femeie specială care ești?

7. Domnul „care nu crede în monogamie”.

Se consideră ultramodern, dar e doar o scuză pentru trădare. Chiar vrei să fii cu cineva care îți declară direct infidelitatea.

8. Domnul Egoist.

Totul se învârte în jurul lui, așa că nu te va observa pe tine, dorințele și necesitățile tale în măsura în care trebuie să-i simți grija și dragostea.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.